Pogledajte super mjesto za online treninge joge

Bez obzira na dolazak toplijeg vremena još uvijek ne znamo do kada će trajati boravak kod kuće, zbog okolnosti koje nam je donesao koronavirus, stoga je u dnevnu rutinu dobro uvesti istezanje tijela, laganije vježbanje za što je joga idealna.

Kako vrijeme provodimo u zatvorenom prostoru, sklupčani pred ekranom ili uz neku knjigu postoji realna opasnost od prikupljanjua viška kilograma. Većina ljudi pod stresom ili pod osjećajem nemoći osjećaju veću glad i potrebu za većom količinom hranom koja im donosi “utjehu”.

fit-anansi-1

Iz ovih razloga osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa Fat Killer donosi nam mogućnost prakticiranja joga programa „Ashtanga Yoga“ koji možete pronaći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

fit-anansi-4

Program „Ashtanga Yoga Online“ vodi Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu koja polaznike uvodi u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju.

fit-anansi-2

Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik yoge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav.

fit-anansi-3

Foto: Matea Smolčić Senčar

Facebook Like Button