Osvrt naše čitateljice: kako sam shvatila da je perilica postala moj najbolji prijatelj za čistoću?

Prije desetak godina dok sam još bila tinejdžerica, živcirala bih se na mamu i njezino vječno zanovijetanje oko čistoće doma i pranja veša.

Umjesto u košaru sve bih ostavljala po stolicama, a najmrskije mi je bilo suhu odjeću pospremiti u svoje ormare. Da ne spominjem sve ostale kućanske poslove poput pranja suđa ili usisavanja. Srećem, moja mama je bila jako pametna jer je koristila najbolji motivator za kućanske poslove: džeparac.

Sada, odrasla i zrela, te također mlađa majka dvoje malodobne djece, njezine riječi i pravila čistoće odjekuju mi kada sada nekako smognem vremena da održim stan i odjeću maksimalno čistom da bi se moja djeca mogla igrati u higijenskim uvjetima.

Moja transformacija u čistunku počela je za vrijeme studentskih dana kada sam shvatila kolika je dobra perilica bitna dok sam bila podstanarka, a sad zvuk centrifuge nakon što mi djeca uprljaju nekoliko komada odjeće dnevno smatram simfonijom spasa.

Perilica samsung

Kako svako malo palim svoju perilicu, našla sam se u situaciji da mi se odjeća, čak i za vrijeme vrućeg ljeta, ne stigne niti posušiti do kraja. Zaključila sam da je vrijeme za obiteljski napredak te sam prije dva mjeseca kupila Samsung kombiniranu perilicu i sušilicu rublja. Osim što mi se svidio njezin moderan, pomalo svemirski dizajn, sama kombinacija da se na perilicu stavi i sušilica mi je bilo itekako praktična.

Nakon par pranja, priznajem, razvila sam emotivnu vezu sa svojom perilicom kao najboljom kućanskom prijateljicom. Čistoća je pola zdravlja, a ova perilica i sušilica itekako su doprinijeli tome jer svaki komad odjeće je izašao suh i potpuno čist. Evo i zašto.

Čitajući uputstva shvatila sam da sam doista kupila svemirsku perilicu, ne samo u dizajnu. Naime, ova Samsung perilica i sušilica imaju kućanski IQ genijalke. Umjesto da svaki put proučavam programe i donosim odluke, zahvaljujući AI control tehnologiji perilica je nakon nekoliko pranja upamtila kakvu odjeću najčešće perem i koje su moje navike, te bi mi automatski predložila najekonomičniji ciklus pranja.

Išla sam proučavati zašto ova perilica toliko dobro pere. Naime, EcoBubble™ tehnologija omogućava učinkovito pranje i sušenje uz što manje energije, i to na niskim temperaturama pa se ne moram bojati da će mi odjeća biti broj manja ako moram oprati veće mrlje tj. nezgode svoje djece.

samsung Perilica susilica

Iskreno, jedna stvar koja me nije toliko zanimala su AddWash vratašca na samom staklu dok sam kupovala ovaj Samsung model. Sada – ne mogu bez njih. Kad imate mlađe klince (pogotovo blizanaca) koja su vična nasumično se isprljati, ne dramatiziram ako sam već maloprije upalila gospođu Veš Mašinu jer usred ciklusa pranja lagano otvorim ta vratašca, ubacim ono što je prljavo i ne moram brinuti.

Prije sam morala gasiti perilicu, pa čekati da se otključaju vratašca, pa bi mi još voda iscurila na pod ako mi je stvarno bilo hitno nešto oprati. Sada, kućanski užas pretvoreno je u nešto usputno.

Perilica i susilica samsung

Da zaključim: nema razloga zašto ne bih preporučila ovu Samsung kombiniranu perilicu i sušilicu rublja. Naporan kućanski posao pranja veša pretvorila mi je u lagan dnevni zadatak, a ne moram niti brinuti o količini jer uvijek mogu nešto naknadno ubaciti bez bojazni da će režije biti veće. Ako sam vas navukla, ovu perilicu možete proučiti na sljedećoj poveznici.

Sada je i idealan trenutak za kupnju jer u hladnim zidnim mjesecima roba će se sporo sušiti bez sušilice, a upravo do kraja godine za svoju novu perilicu možete posebno dobiti i 5 godina jamstva. Ako treba mijenjati neki dio, Samsung je za vas osigurao čak 20 godina jamstva za njihovu zamjenu, što je iznimno mrak!
KV_5Y samsung perilica

20 godina jamstva samsung CRO-WM_20-year-Warranty-Q

Facebook Like Button