Ovih blagdana poželite nešto doista lijepo

Vrijeme je veselja, uživanja i darivanja. Najljepše je ovo doba godine. Šetnje gradom prožete su mirisima i svjetlima blagdana, a izlozi, ukrašeni kao iz neke božićne bajke, zovu na kupnju.

U blagdansko vrijeme želimo si priuštiti neki lijepi poklon ili putovanje, kako sebi tako i bližnjima, a posebno djeci.
Kada vas u kupnji ponese blagdanski duh treba imati pravog partnera, koji će nam i uz povećanu potrošnju omogućiti da na najbolji način planiramo vlastite financije.

okićena jelka božićno drvce

Nešto ćemo možda poželjeti kupiti na rate, i tako rasporediti troškove kako bi mirno planirali mjesece koji dolaze. Za ponešto će nam pak zatrebati gotovina, ali zato ćemo se uz pravu karticu lako prošetati do najbližeg bankomata.

Najljepše je znati da u ovo čarobno i lijepo doba godine koje, bez pogovora, prati povećana potrošnja možete dočekati opušteno i neopterećeno izdacima, jer ste ih uz svoje kartice pametno organizirali i rasporedili.

Sve to puno je lakše, ali i sigurnije uz pravu podršku, a kada je kupnja u pitanju, najbolji partner je, naravno, kartica. Premium Visa kartice objedinjuju kartične pogodnosti i usluge koje je razvio PBZ Card, lider na hrvatskom kartičnom tržištu, te prednosti i pogodnosti koje donosi Visa.

Visa kartice najraširenije su i najprihvaćenije kartice na svijetu. Ponuda Visa kartica PBZ Carda uključuje različite charge i kreditne kartice, osobne i poslovne, a omogućuju svojim korisnicima da na najbolji mogući način planiraju i organiziraju svoje troškove.

VISA 2019 Premium visa - Lav v1.0 Maja6

Za svačiju životnu priču postoji idealna Premium Visa kartica

Premium Visa je nova zvijezda na hrvatskom kartičnom nebu koja korisnicima donosi inovativnu, sigurnu i pouzdanu uslugu te veliku prepoznatljivost diljem svijeta.

Bilo da se radi o svakodnevnim troškovima, neplaniranoj kupnji, potrebi za gotovinom ili blagdanskim troškovima koji imaju posebnu čar, vaša Visa kartica tu je za vas i da udovolji svakoj vašoj financijskoj potrebi.

U širokoj lepezi Premium Visa kartica nalaze se osobne, charge i revolving kartice te poslovne kartice i kartice nastale u suradnji s partnerima.

PBZ_Luka Modric_kartica_potpis

Sve American Express kartice, izdavatelja PBZ Carda, mogu se koristiti najkasnije do 31. prosinca ove godine. Svi korisnici American Express kartica dobili su novu Premium Visa karticu, s kojom mogu koristiti sve pogodnosti svoje American Express kartice kao i nove dodatne pogodnosti.

Prilikom prelaska na novu Premium Visa karticu korisnici su nagrađeni dodatnim pogodnostima i vrijednostima, pod jednakim uvjetima korištenja.

Ako volite ići na putovanja, navikli ste na premium uslugu i jako vam je važna financijska fleksibilnost, mi sigurno imamo karticu za vas! Saznajte više o Premium Visa karticama i odaberite onu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu.

Premium Visa Gold – vaša životna kartica

Ova kartica omogućuje potrošnju bez unaprijed određenog limita, te obročnu otplatu na 24 rate bez kamata. Tu je i PBZ potrošački kredit, koji možete otplatiti na 24 do 60 rata, a dobit ćete ga bez jamaca i učešća i naknada na odabranim prodajnim mjestima. Prednost je i pristup gotovini na gotovo 3 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu.

božićni običaji

Premium Visa Platinum – kartica na koju se uvijek možete osloniti

I ova kartica omogućava potrošnju bez unaprijed određenog limita, te korištenje bankomata i poslovnica PBZ-aa pristup gotovini. Obročna otplata bez kamata i naknada nešto je što će uvijek biti dostupno zatreba li vam pomoć vaše kartice pri kupovini na rate.

Premium Visa Infinite – ekskluzivne usluge bez granica

Uz sve već spomenute prednosti, Premium Visa Infinite kartica pruža još veću sigurnost i mogućnost pristupa višim iznosima gotovine ako je u nekom trenutku zatrebate.

U širokoj paleti Premium Visa kartičnih proizvoda tu su još i Visa kartica sa srcem, Visa Gold Croatia Airlines Revolving kartica, Visa Student, Visa Revolving i PBZ Visa shopping kartica.

Za svakog korisnika naći će se ona prava i idealna upravo za njegov životni stil i potrebe!

Jedinstvene Premium Visa kartice proizvod su dugogodišnjeg znanja i iskustva u pružanju kartičnih usluga.

One su rezultat sinergije brojnih pogodnosti i funkcionalnosti koje je PBZ Card, kao lider na hrvatskom kartičnom tržištu, razvio za svoje korisnike te Vise, jednog od najsnažnijih globalnih kartičnih brendova.

Facebook Like Button