Paleta sjenila u ružičastoj i plavoj boji

2019., Lancôme je predstavio svoju prvu suradnju s poznatom svjetskom influencericom, Chiarom Ferragni – jednom od naj utjecajnijih svjetskih digitalnih poduzetnica, majkom i izvršnom direktoricom.

Chiarina prva kolekcija u blistavoj, ružičastoj boji izazvala je nevjerojatan interes među ljubiteljima šminke diljem svijeta.

trendovi u sminkanju sminkanje

A sada, od blistave ružičaste do blistavo plave – pripremite se za ekskluzivnu paletu s drugom po redu Lancôme x Chiara Ferragni make-up suradnjom.

VIŠE OD 46 000 LJUDI JE PRATILO PREDSTAVLJANJE NOVE CHIARA FERRAGNI x LANCÔME MAKE UP KOLEKCIJE
Lancôme opet pomiče granice – kupovinom uživo za vrijeme live događaja, u glavnoj ulozi, s Chiarom Ferragni

moderna sjenila za oci

Slaveći svoju drugu kolekciju osmišljenu u kolaboraciji s Lancômeom, Chiara je predvodila predstavljanje koje je bilo otvoreno za javnost – uključujući novinare, influencere i Lancôme obožavatelje.
Ovaj događaj sjedinio je istomišljenike sa svih strana svijeta u potpuno novom iskustvu.

sjenila u trendu

Uz mnoštvo iznenađenja, Chiara je predstavila svoju novu kolekciju – iznutra odvažnih nijansi nadahnutim njezinim ‘’urbanim’’ stilom i glamuroznim izdanjima tijekom Milanskog Tjedna mode, izvana ukrašenom prepoznatljivim Chiarinim okom.

Dijelom ovog eventa bila su mnoga lica, poput kreativne direktorice Lancômea Lise Eldridge, koja je predstavila makeup rutinu koristeći Chiarinu novu kolekciju.

trendovi u sminkanju ociju

Anna Della Russo, modna ikona i kreativna direktorica Japanskog Voguea, također je gostovala u ovom video pozivu. Na koncu, Chiari su se pridružila njezina sestra, Valentina Ferragni i

najbolja prijateljica, influencerica Veronica Ferraro na zabavi u pidžamama – najbolji način za dijeljenje malih tajni o beauty rutini.

trendovi sminkanja

Uspješno privukavši više od 46 000 gledatelja s više od 200 000 lajkova i komentara, beauty događaj Chiare Ferragni još jednom dokazuje posvećenost Lancômea da na inovativne načine angažira svoje kupce kombinirajući stručnost i privatan život ambasadorice – i naravno, live kupovinu.

Facebook Like Button