Villa Storia na otoku Krku mjesto je na kojem ćete odmah poželjeti odsjesti

Plemićko imanje u Dobrinju, Villa Storia, u istočnog dijela otoka Krka sjajno je mjesto koje fascinira svojim modernim izgledom i plemićkim duhom.
Mlada poduzetnica Ana Buljan nakon školovanja ostala u Hrvatskoj i preporodila turističku ponudu najvećeg hrvatskog otoka.

Iznimno uspješna i rekordna turistička sezona otoka Krka i nakon ljeta kvalitetno će se nastaviti, posebice na njegovom istočno dijelu, uvelike zahvaljujući poduzetnici Ani Buljan i njezinom projektu oživljavanja i pružanja luksuznog smještaja na starom plemićkom imanju u mjestu Dobrinj.

villa-dobrinj

Naime, nakon godinu i pol dana priprema, te obnove mlada poduzetnica Ana Buljan u cijelosti je uspjela rekonstruirala staro plemićko imanje u mjestu Dobrinj, te ga koristeći duh prošlosti i tradicije s konca 19. i početka 20. stoljeća, stavila u funkciju ovo ljeta, bilježeći iznimno zanimanje domaćih i inozemnih turista.

OVDJE virtualno razgledajte Villu Astor na vrhu litice predivnog Sorrenta

Plemićko imanje nazvala je Villa Storia, opremila starinskim namještajem koji se koristio na Krku u 19. stoljeću te u duhu istinskih arhitektonskih krajobraznih standarda otoka iz tog vremena uredila interijer i eksterijer imanja.

Gostima koji su ove godine imanje Ville Storia pohodili iz Njemačke, Italije, Rusije, Slovenije te Austrije u ovoj povijesno – tradicijskoj luksuznoj kombinaciji smještaja i sadržaja poduzetnica Ana Buljan pružila je izvorni komadić ukradenog vremena Mediterana kakav je nekoć bio,a prenesenog u današnje vrijeme.

villa-dobrinj-1

Villa Storia nastala je kao plod mojih poduzetničkih aktivnosti i poslovnih planova, te mogu reći da su dugo sanjani ciljevi otvaranjem ovog turističkog kompleksa, postali moja stvarnost.

Villa Storia predstavlja smještajni kapacitet visoke kategorije i prije svega usmjerena je imućnijim turistima koji posjećuju Krk.

Smještena u osami šume u mjestu Dobrinj, pruža i dovoljno privatnosti gostima više i visoke klase – opisala je svoj turistički projekt mlada poduzetnica Ana Buljan.

Sjever i sjeveroistični dio otoka Krka, do sada je uvijek „zaostajao“ u ponudi u odnosu na turistički biserni niz kojega nudi zapadna strana našeg najvećeg otoka no zahvaljujući ovom turističkom projektu s otvaranjem Ville Storia napravljen je veliki pomak kako u sezoni tako i podsezoni na otoku.

Vlasnica imanja Ana Buljan diplomirala je 2012. godine na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa gdje je i pohađala MBA studij Financija i bankarstva. Za vrijeme svog studiranja iskoristila je i mogućnost međunarodne razmjene koju joj je pružao fakultet te jedan semestar provela u Rimu na LUISS business school.

villa-dobrinj-2

Još za vrijeme studiranja počela se baviti obiteljskim poslom, ugostiteljstvom na Jadranu, prvenstveno na otoku Krku.
Iako je pri završetku fakulteta razmišljala o odlasku iz Hrvatske, želja za privatnim poslom, poduzetništvom i investiciji koju je sama i vlastitim snagama napravila na otoku Krku, potaknule su je da ostane i počne razvijati vlastiti posao.

Uz dopuštenje: Virtualni ženski poduzetnički centar

Facebook Like Button