Popusti do 85% na Vivre.hr – sniženja koji će crni petak pretvoriti u najsjajniji početak vikenda

Treba li vam novi namještaj ili odlična dekoracija Vivre.hr starta sa nevjerojatnim sniženjima i popustima do 85%. Vivre.hr započinje s ljetnim izdanjem iznenađenja – Black Friday ili Crni petak, kako ga volimo zvati, kreće s popustima do 85 % na preko 257.000 proizvoda koje ste već možda dugo željeli vidjeti u svom domu.

snizenje spavaca soba krevet popusti online Vivre

Od lustera do naslonjača od komode do sofe od dekoracija do cijele spavaće sobe u “realnom” prostoru

Vivre.hr ima još jedno izvrsno iznenađenje, naime zahvaljujući opciji proširene stvarnosti (AR) od sada ćete prije kupnje namještaja ili dekoracija za vašu kuću moći vidjeti kako ono izgleda u prostoru.

CRNI PETAK U VIVRE.HR POČINJE 5. SRPNJA 2021. A ODBROJAVANJE DO 18 SATI TOG DANA JE VEĆ POČELO
Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi predstavlja dugo očekivano ljetno izdanje Crnog petka koje počinje u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. u 18:00.

snizenje namjestaj krevet Vivre Black Friday 2021

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 85% na više od 250.000 Vivreovih proizvoda i preko 7.300 koje osiguravaju trgovci na platformi Vivre Marketplace, od čega je njih čak 110.000 dostupno za brzu dostavu.

snizenje popusti lampe fotelje crni petak VivreBlack Friday 2021

Nakon rekordnih rezultata Crnog petka u studenom 2020., za čijeg su trajanja kupci iz ukupno 9 zemalja naručili više od 300.000 proizvoda, svi oni u potrazi za novim kaučima, foteljama, blagovaonskim stolicama, kuhinjskim priborom, rasvjetom, ukrasnim tekstilom te modnim i lifestyle dodacima ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer se i ove godine popusti odnose na sve kategorije.

popust na namjestaj snizenje namjestaja Vivre Black Friday 2021

Kako bi dodatno poboljšao korisničko iskustvo i zadovoljio potrebe svojih kupaca, Vivre je nedavno na web stranicu i u aplikaciju uveo funkciju proširene stvarnosti (AR), s ciljem da pratiteljima trendova u uređenju doma olakša odabir proizvoda koji će u potpunosti odgovarati njihovom stilu.

tepisi lusteri naslonjaci stolici snizenja Vivre

Proširena stvarnost – kupujte pomoću 3D filtera

Kupci će moći testirati više od 1.700 proizvoda u digitalnom obliku prije kupnje kako bi se uvjerili da će se odabrani proizvodi idealno uklopiti u njihov dom. Proizvodi s funkcijom proširene stvarnosti dostupni za testiranje mogu se pronaći odabirom filtra 3D model / proširena stvarnost.

Brza isporuka to je ono što se traži

“U prvoj polovici ove godine proširili smo naše skladišne kapacitete te istovremeno nastavljamo racionalizirati sustav obrade narudžbi naših vjernih kupaca.

fotelja naslonjac snjizenje snizenja Vivre online

Skraćivanje vremena isporuke ostaje prioritet za Vivre i ove godine pa će tako tijekom kampanje Crni petak svi kupci moći uživati ne samo u atraktivnim cijenama, već i u brzoj isporuci kupljenih proizvoda. ” izjavio je Andrei Stănescu, glavni komercijalni direktor Vivrea.

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih devet zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.

crni petak snizenja na namjestaj Vivre online popusti

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj.

Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 300.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta.

crni petak snizenja namjestaj Vivre Black Friday popusti

Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti i životnom stilu.

Više informacija kao i ostala iznenađenja možete pronaći na Vivre.hr

popusti i snizenje na namjestaj vivre hr

Facebook Like Button