Pošaljite crtež i toplu želju te darujte osmijeh malim pacijentima

ŽELIM TI OSMIJEH akcija je portala Wish mama i Toyota Hrvatske te olimpijaca i paraolimpijaca Hrvatske za darivanje malenih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb u kojoj mogu sudjelovati i sva djeca koja pošalju svoj crtež i tako izmame osmijeh malim pacijentima koji u vrijeme blagdana nisu sa svojim obiteljima.

Bliži nam se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole odnosno Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca!
Pa tako u sklopu velikog obiteljskog događanja Grada svetog Nikole i ove 2023. želimo darivati i djecu koja ovih blagdana neće moći biti sa svojim obiteljima.

GRAD SVETOG NIKOLE održat će se 5. i 6. 12. 2023. u Zoološkom vrtu grada Zagreba, Ul. Fakultetsko dobro 1.

No, bitno je prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru. Zato će portal Wish mama u darivanju poklon paketa ŽELIM TI OSMIJEH! i ove 2023. godine, na dan svetoga Nikole, darovima obradovati male pacijente Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva bolnica).

Akcija Želim ti osmijeh  Klaiceva bolnica i wish mama portal

Pozivamo djecu da se pridruže akciji Želim ti osmijeh! I darivanju!

Naime, ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima želimo darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime ćemo im pokazati da mislimo na njih, želimo im brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa. Jednostavno, želimo im izmamiti osmijeh!

Draga djeco, ne sumnjamo da već znate kakav bi vas dar najviše razveselio. No, što biste poželjeli dječici koja blagdanske dane, umjesto u toplini svoga doma i obitelji, provode u bolničkim krevetima?

Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente. Pokažimo im da mislimo na njih i da želimo da i oni osjete radost adventa!

Sigurni smo da će tople poruke i crteži njihovih vršnjaka malenim pacijentima uljepšati dane provedene na liječenju!

Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom …

Darujemo i mi vas

Kako bismo na sudjelovanju i želji da usreći malene pacijente zahvalili baš svakom djetetu koje nam pošalje svoj rad, svima koji se uključe e-mailom ćemo poslati posebnu zahvalnicu za sudjelovanje. Jer, sigurni smo, svaki će dječji rad i lijepa želja doista uljepšati dan i izmamiti osmijeh na lice nekom malenom pacijentu!

Fotografirajte svoje radove i pošaljite nam ih e-mailom na adresu: redakcija@wish.hr do 30. studenoga 2023. Molimo da uz fotografiju rada navedete ime i prezime te dob malog autora. Na e-mail adrese s kojih će nam radovi pristizati, poslat ćemo zahvalnice.

Veselimo se zajedničkoj akciji u kojoj ćemo usrećiti male pacijente u Bolnici!

 

TOYOTA HRVATSKA

 

04-logo-toyota-20 ze_kugli_logo lactovit-logo

 

sanytol-logo

 
Facebook Like Button