Zvijezda pjenušaca novi Grasecco

Feravino je na već tradicionalnom proljetnom vinskom druženju u Dubrovniku predstavio novi pjenušac Grasecco koji je bio prava zvijezda večeri.

feravino-1

Novi pjenušac Grasecco je jednostavno oduševio sve prisutne! Prekrasni Dubrovnik pokazao se idealnim mjestom za premijeru novog pjenušca Feravina kojeg je predstavio sommelierski prvak Hrvatske Siniša Lasan. Ugostitelji, hotelijeri i distributeri Dubrovačko-neretvanske županije uživali su u zvijezdi večeri, ali i odličnim vinima iz linije Dika i Miraz iz podruma ove poznate slavonske vinarije.

feravino-2

GRASECCO od sto posto graševine! Sjajno ime za zanimljiv pjenušac. Proizveden Charmat metodom, nježne zelenkaste boje, voćnih mirisa zelenih jabuka i citrusa u kombinaciji s ledenom svježinom ovaj pjenušac je odličan izbor za aperitiv, ali i lijepa pratnja uz jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora, hladna predjela…

feravino-3

Sudeći po komentarima, nove berbe 2017., stariji crnjaci i jedinstveni pjenušac Grasecco iz vinarije Feravino sigurno će se ovoga ljeta piti na terasama dubrovačkih kafića, restorana i hotela.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button