Mobilne kućice osvajaju zvjezdanim sjajem

Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja, čineći atraktivnu cjelinu kreiranu da zadovolji i najprofinjenije prohtjeve suvremenog korisnika.

Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, mobilna kućica Stellar 771-M rezultat je posve svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

sajama

Nord Produkt ove je godine na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju predstavio ekskluzivnu inovaciju na tržištu mobilnih kućica – Stellar 771-M.

Veliki uspjeh luksuznih mobilnih vila Navis koje izgledom nalikuju jahti na ovogodišnjem sajmu u Riminiju ponovno su zasjali zvijezdanim sjajem s Nord mobilnom kućicom Stellar 771-M.
Ovvaj mobilni inspiriran je smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja, i pokazuje nam svijetlu budućnost luksuznog stanovanja.

sajama-1

Nord Produkt je predvodnik u inovacijama i kvaliteti proizvoda, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu te sinonim za opremanje kupaonica i kuhinja u domovima, poslovnim prostorima i turističkim objektima.

sajama-2

Kao rezultat neprekidnog ulaganja u inovacije s ciljem kreiranja i osmišljavanja novih proizvoda i proizvodnih procesa koji šire asortiman i nude još bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte, nastala je i ova ekskluzivna mobilna kućica Stellar 771-M.

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i značajan tržišni igrač i proizvođač u segmentu slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš kada, tuš kabina i ostalog popratnog asortimana koji je na tržište plasiran pod brandovima Nord i Schmidler. Uz to, u portfelju Nord Produkta od prošle godine nalazi se i etablirani slovenski brand Armal. Proizvodi Nord Produkta dostupni su na preko 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i preko 30 prodajnih mjesta u regiji.

Uz dopuštenje: Alert (sve fotografije)

Facebook Like Button