Prijedlog za vikend: Hoteli Rogaška & ROI spa

Uz individualne tretmane i terapije bazirane na ljekovitoj moći mineralne i termalne vode s najviše magnezija u svijetu, Hoteli Rogaška & ROI Spa pružit će vam odmor kakav zaslužujete

Od Zagreba do slovenskog mjesta Rogaška Slatina potrebno vam je tek sat vremena ugodne vožnje i to najvećim dijelom po autocesti, a nakon što pređete granicu za dvadesetak kilometara vožnje lokalnom cestom nije vam potrebna vinjeta.

health-beauty-centar-lotus

Okružena zelenim šumama i netaknutom prirodom, Rogaška Slatina iznenadit će vas bogatom turističkom ponudom. Muzej Anin dvor, atraktivne šetnice, izleti u prekrasnu prirodu, posjet svjetski poznatoj tvornici stakla Staklarni Rogaška ili degustacije u vinskom podrumu Kregar s tradicijom dugom 150 godina, nisu jedini aduti ovog malog mjesta. Prije više od 400 godina u Rogaškoj Slatini otkrivena je mineralna i termalna voda s najviše magnezija na svijetu koja dokazano ublažava brojne tegobe i koristi se pri liječenju bolesti probavnih organa, srca i krvnih žila, kod problema grčeva u mišićima, a povoljno djeluje na koncentraciju šećera te razinu kolesterola i mokraćne kiseline. Preventivno djeluje kod osteoporoze i kamenaca u bubrezima te potiče razgradnju masti i revitalizira organizam, a kako zadovoljava sve potrebe za magnezijem koje se povećavaju pod utjecajem stresa, preporuča se za opuštanje i smirenje ili kod učestalih glavobolja. Izvrsna je u balansiranju organizma pa se koristi u programima detoksikacije, nakon napornih dijeta ili pretjeranog konzumiranja hrane i alkohola.

Želite li osjetiti njezinu moć i blagotvorni učinak na zdravlje preporučamo Hotele Rogaška i ROI Spa koji će vam uz vrhunsku udobnost i ugodnu atmosferu pružiti toliko željeni odmor i opuštanje. Elegantni i udoban Grand Hotel Sava**** superior i pet friendly Hotel Zagreb**** – čije ime svjedoči o tradicionalnoj povezanosti sa hrvatskim tržištem, savršena su mjesta za bijeg od gradske vreve.

hrana

Osim pomno kreiranih wellness programa i programa ljepote, opuštanja u saunama i bazenu s termalnom vodom, Hoteli Rogaška jedini u Rogaškoj Slatini imaju vlastiti ROI medicinski centar s liječnikom i stručnim osobljem. Tretmani i terapije baziraju se na pijenju dokazano učinkovite mineralne vode iz Rogaške koja čisti organizam i stimulira rad unutarnjih organa, a uz savjetovanje s nutricionistima kreiraju se individualni programi prehrane koje prati i ponuda hotelskog restorana Kristal.

Istinski gurmani i ljubitelji vrhunskih vina neće propustiti à la carte restoran Kaiser, koji se ubraja među deset najboljih restorana u Sloveniji, pa ako nemate ideju kamo provesti sljedeći vikend, Hoteli Rogaška i ROI Spa bit će odličan izbor.

Uz dopuštenje: Lollipop (sve fotografije)

Facebook Like Button