Ovaj novi puder za fiksiranje pravi je spas za ten

Puder koji pruža najbolji završni efekt. Besprijekoran puder i odličan korektor.
Ali sada… još više. U svojem traganju za savršenstvom YSL Beauté svoju nadaleko poznatu stručnost u području mogućnosti potpunog prekrivanja razvija dalje uz nove proizvode u već ionako vrhunskoj kolekciji.

1.41_EDP_ALL_HOURS_SETTING_POWDER_19_297x210_QSS.indd

Pripremite se na… savršenstvo

Karika koja je nedostajala u portfelju pudera i korektora bez ulja ALL HOURS sada je ovdje: puder za fiksiranje koji pruža mat izgled kako bi vaša koža bila bez pretjeranog sjaja 24 sata.

Na raspolaganju je 5 nijansi koje su komplementarne sa nijansama tekućeg pudera, te jedna univerzalna nijansa.

Zahvaljujući prozirnim mikrosferama koje raspoređuju pigment, jednostavno je dodavati puder u slojevima da bi se postigao željeni završni izgled, bez sivkastog tena koji se često javlja kod nekih pudera za fiksiranje.

puder-lice-maska-1

Tvari za upijanje sebuma kombiniraju se s talkom kako bi se postigao mat efekt i 24-satna pokrivenost. Također se dodaju emolijensi da bi puder bio mekan na dodir i lagano klizio preko kože, ostavljajući gladak sloj koji ne isušuje.

LA647200 ALL HOURS POWDER UNIVERSAL SHADE

PUDER ALL HOURS u 12 NIJANSI GLAMURA

Mat. Potpuno prekrivanje. Dugotrajnost. Prekrivanje koje traje 24 sata.
Formula PUDERA ALL HOURS sadrži bogatu količinu finih pigmenata, ima vodootporno djelovanje i ne sadrži ulja kako biste imali mat efekt tijekom čitavog dana. Ujedno je i ugodan za nošenje.

Nijanse u skupinama proizvoda za različite tonove kože Beige, Golden Beige i Rosy Beige znače da linija ALL HOURS obuhvaća sve tonove kože, što je čini uključivom, raznolikom i sposobnom istaknuti ljepotu u svakome.

LA644500 ALL HOURS POWDER B20

KOREKTOR ALL HOURS 6 NIJANSI SAVRŠENSTVA

KOREKTOR ALL HOURS omiljen je zbog toga što prikriva podočnjake i pomaže prikriti nesavršenosti bez povlačenja na koži tijekom nanošenja.
Korektor je također otporan na znoj i toplinu i ne razmazuje se zahvaljujući visokoj količini pigmenata pročišćenih mineralima.
Dostupan je u 6 nijansi.

Zoë Kravitz i Edie Campbell, ambasadorice za makeup za YSL Beauté lica su kampanje All Hours. #covertheextramile @yslbeauty

Facebook Like Button