Putovanja na malo drugačiji način

Objed s poznatim kuharom u balonu iznad Zagorja, mjesto u backstageu najvećih glazbenih događaja i posebni meniji u najboljim restoranima.

Putovanja

Hrvatska je jedna od omiljenijih turističkih destinacija što je potvrdilo 19,4 milijuna turista koji su je posjetili u 2018.

Pag-Boskinac

Kako naša zemlja ujedno postaje sve popularnije cjelogodišnje odredište, online platforma Priceless Croatia koja okuplja najbolje od hrvatske turističke ponude je iz ljetnog projekta pretvorena u digitalno mjesto koje obogaćuje turističku ponudu tijekom cijele godine čimo smo ušli u društvo 40-ak najatraktivnijih turističkih destinacija svijeta.

sibenik-barone

Priceless Croatia turistima i lokalnom stanovništvu ove godine nudi preko 60 jedinstvenih i ekskluzivnih doživljaja iz svijeta gastronomije, kulture i zabave koji omogućuju korisnicima da dožive zemlju na potpuno nov način.

dubrovnik

Preko ove stranice, svi koji vole putovati, imaju priliku doživjeti let balonom te uživati u pikniku u oblacima koji je pripremio poznati chef Mate Janković.
Panoramski let helikopterom iznad Dubrovnika, iskustvo pivske kupke u Istri, pokušaj traženja tartufa, otkrivanje tajni podmorja podvodnim skuterom pravi su doživljaji u turističkom obilasku.

Otkriti pravi šarm hrvatskog „malog Beča”, kako Zagrepčani zovu svoj grad, tijekom romantičnog vikenda ili upoznavanje divlje strane Zagreba u obilasku Zoološkog vrta, super su ideje u razgledu Zagreba, a na kraju dana zamislite vožnju Zagrebom noću u starinskom Yugu. Nezaboravno iskustvo može se doživjeti na drugi način u obilasku glavnog grada Hrvatske.

sibenik-st-michael

Alii to nije sve

Kušati najbolja svjetska izvorna maslinova ulja, razveseliti bolju polovicu kreativnom radionicom izrade čokolade, uživati u degustaciji autohtonih vina ili posebnom obroku u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

A možete ovladati i osnovnim vještinama ekstremnih sportova u sklopu Pannonian Challengea, otkriti tajne Dubrovnika tijekom Dubrovačkih ljetnih igara, plesati do kasno u noć na festivalu Ultra Europe, uživati na koncertu Jacoba Colliera u Šibeniku ili planinariti po Velebitu te spavati u novouređenim pastirskim stanovima i još mnogo toga.

zagreb-esplanade

„Naša istraživanja pokazala su da potrošači sve više teže otkrivanju autentičnih događaja, a manje kupnji i stjecanju vlasništva nad fizičkim stvarima. Zbog toga je novac postao sve važniji katalizator za doživljaj svijeta i na tome je zasnovan naš program Priceless Cities – pristup tisućama ekskluzivnih, zadivljujućih i organiziranih doživljaja diljem svijeta.

Split-Ultra-Europe

Osim već aktivnih iskustava, na priceless.com bit će dostupna i mnoga druga, uključujući posebne shopping mogućnosti, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti, pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim lokacijama, ulaznice za popularne događaje i još mnogo toga.

Ronjenje

Kako biste proveli slobodno vrijeme ili odmor na potpuno nov način, posjetite priceless.com i kupite jedno od iskustava za sebe i svoje najbliže ili kao originalan poklon.

Uz dopuštenje: MediaVal (sve fotografije)

Facebook Like Button