Quintessentially Foundation’s Bike Ride

Quintessentially Foundation’s 2019 Bike Ride od Zagreba do Splita u partnerstvu s Velussom, podupirući The Felix Project

Ponedjeljak 1. srpnja: 60 biciklista iz cijelog svijeta će sudjelovati na Quintessentially Foundation’s Eleventh Bike Ride (jedanaesta po redu biciklistička utrka) od Zagreba do Splita u partnerstvu s Velussom, kako bi poduprli humanitarnu organizaciju The Felix Project.

q-pic-03

Putem ove biciklističke utrke, cilj nam je prikupiti preko £400k kroz individualne humanitarne akcije od strane sudionika – biciklista, koji su redom Quintessentially članovi, odnosno sudionici organizacije The Felix Project, pridonoseći iznosu od £11 milijuna, koji je prikupljen od samog početka djelovanja fundacije. Od 2008. godine, prevoženo je preko 6500 km i prikupljeno više od £3 milijuna kroz naše biciklističe utrke za 10 nevjerojatnih humanitarnih akcija.

q-pic-04

60 biciklista različitih nacionalnosti (Austria, SAD, Velika Britanija, Irska, Danska, Češka i Italija) uključujući i Bena Elliota iz Quintessentially Foundation te cijenjenog britanskog modnog dizajnera, Juliena Macdonalda, će prihvatiti izazov i prijeći preko 500 km u četiri dana, počevši od Zagreba pa kroz pitoreskno priobalje do Splita.

Tim odvažnih biciklista će se suočiti s nekim od najizazovnijih cesta u Europi.

q-pic-02

Sredstvima prikupljenima kroz biciklističku utrku će se podržati djelovanje organizacije The Felix Project, koji se bori protiv manjka te bacanja hrane u Londonu. Svakoga tjedna The Felix Project spašava 30 tona kvalitetne hrane, koja se onda distribuira u preko 250 humanitarnih udruga i škola u Londonu.

Uz dopuštenje: Quintessentially (sve fotografije)

Facebook Like Button