Restoran Coopa Club obara idejom za zimu 2020/2021 u vrijeme korone

U vrijeme kada svatko od nas poželi pobjeći od stvarnosti, barem na kratko, restorani sa zimskim vrtovima postaju izuzetno privlačni, a pogotovo poput ovog u Londonu gdje se može večerati u staklenim igluuima.

Londonski restoran Coopa Club dobro se pripremio za zimu 2020/2021 u vrijeme korone

Ovo je restoran u kojem bi odmah poželjeli večerati. Coopa Club, izuzetno je inspirativan londonski restoran, koji oduševljava uređenjem, kako interijera tako još i više eksterijera.

zimski vrt restorana Coopa Club

U vrijeme korona virusa, kada mnogi ljudi žele intimiziran prostor za ručak ili večeru, Coopa Club već ima izvrsno rješenje.
Otvoreni prostor terase pretvoren je inovativan zimski vrt za užitak u hrani i piću.
S raskošnim pogledom na jednu od najvećih znamenitosti Londona, Tower Bridge, ovaj restoran privlači i one najzahtjevnije.

Coopa Club restaurant u londonu zimski vrt

Još su prošle godine u restoranu Coopa Club, koji je samo jedan u nizu svojih podružnica od kojih je prvo mjesto nastalo kao klub za druženje u selu Berkshire, svojim domišljatim idejama došao na sam vrh najtraženijih mjesta kako u Londonu tako i u Velikoj Britaniji.

Coopa Club restaurant iguu prostor za veceru u londonu

Zimska transformacija terase s najuzbudljivijim pogledom na stari London dizajneri su doveli do savršenstva. Idealan spoj odlične hrane i pogleda pronađen je u staklenim, ali grijanim, igluuima u kojima uz svjetlost svijeća možete uživati u društvu do 6 osoba dok ispijate vrhunski šampanjac Piper-Heidsieck iz vinograda francuske Champagne.

Coopa Club hrana i pice

Uz izvrstan i ekskluzivan jelovnik i listu odličnih vina svatko od gostiju poželjet će se vratiti ponovno. Doduše u vremenima kada smo više okrenuti virtualnim putovanjima i doživljajima ipak će nas nadahnuti ovo ili slična mjesta koja nas odnose u budućnost kada ćemo valjda opet moći putovati na mjesta koja želimo.

Coopa Club interijer restorana u londonu

Jelovnik ovog restorana fokusiran je na promišljenu, europsku hranu od manjih porcija i zalogaja do glavnih jela s roštilja, pizza s kiselim tijestom ili zdravih salata.

Coopa Club hrana

Širok je i izbor jela za kasni doručak ili međuobrok do večere, a bar poslužuje pomno odabrana vina, piva i klasične koktele.
Za one zimogrozne ili one koji obožavaju slatko radi se ukusna vruća čokolada za koju mnogi smatraju da je jedna od najboljih u Londonu.

Coopa Club resoran london dorucak

hrana Coopa Club restaurant london igluu

Osoblje iz londonskog restorana Coopa Club stoga nam poručuje: “London možda kreće prema „mračnoj zimi“, ali osjećamo se vedro i veselo, jer još uvijek postoji puno načina za uživanje ​​vani, pa smo pomislili da ćemo vam dati nekoliko razloga za veselje! Naš prioritet je stvoriti sigurno okruženje za naše goste, kako bi se mogli opustiti i uživati ​​u ovim nesigurnim vremenima.
Budite sretni, budite zdravi i nadamo se da se vidimo uskoro!”

Coopa Club interijer restorana

Coppa Club, 3 Three Quays Walk,
Lower Thames Street, London, EC3R 6AH
Fotografije: Facebook Coopa Club

Facebook Like Button