Risnjak

Opuštanje i izvrsna hrana u središtu Gorskog kotara.

Hotel Risnjak nalazi se u blizini istoimenog Nacionalnog parka u Delnicama. Ovdje vam je nadohvat ruke i park šuma Golubinjak, zaštićeni krajolik Zeleni vir, kanjon Vražji prolaz, najveća osvijetljena špilja u Hrvatskoj – Lokvarka te brojna predivna goranska jezera. Ne čudi stoga što je hotel idealna mjesto za opuštanje u netaknutoj prirodi.

Hotel raspolaže s 21 sobom, koje su opremljene vlastitom kupaonicom i WC-om, televizorom, telefonom i priključkom za Internet. U sklopu hotela nalazi se nacionalni restoran Goranska kuća koji je uređen u autohtonom stilu ovoga prostora, a nudi pršute i gulaše od divljači, veprov file s domaćim njokama, srnetinu u umaku od vrganja i slične specijalitete.

Hotel raspolaže s vlastitom fitness dvoranom veličine 110 četvornih metara, a ako želite protegnuti noge na svježem zraku, u neposrednoj blizini hotela nalaze se raznovrsne šetnice, sportska igrališta te 25-metarski bazen i klizalište. Zaljubljenicima u adrenalinske sportove nudi se i paragliding, rafting, kajak, kanu , paintball, streličarstvo, lov i ribolov.

Ovisno o izboru sobe i periodu dolaska za noćenje s doručkom valja izdvojiti od 35 do 70 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Risnjak
LOKACIJA: Lujzinska cesta 36, Delnice
KONTAKT: tel. +385 (0)51 508 160, e-mail: info@hotel-risnjak.hr
KAKO DOĆI: autom, trajektom (udaljenost do hotela 47 km),vlakom (udaljenost do kolodvora 100 m), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke 50 km)

Facebook Like Button