Rose Pepper nova kozmetička linija

Koja je to tajna nit koja veže Bornu Kotromanić, Anicu Kovač, Ivanu Lovrić, Mariju Borić, Ines Prendl i Kristinu Burju?
Na čarobnom putovanju kroz Apivita oazu užitka u Masarykovoj 12 pridružile su se brojne pobornice korištenja prirodnih skin care proizvoda.

Iako je romansa delikatne ruže i oštrog papra uistinu jedna neuobičajena ljubavna priča, njihova je sinergija urodila učinkovitom Rose Pepper linijom koja svojim prirodnim sastojcima priprema tijelo za nadolazeću sezonu i hladne dane.

rose-papper-1

Naime, dok rozi papar ima lipolitičko djelovanje pa tako svojim svojstvima pojačava proces miktorciruklacije te trenutno djeluje na smanjenje obujma i pomaže u mršavljenju, ruža već stoljećima slovi kao sinonim ženske ljepote.

S razlogom. Svojim hidratacijskim, omekšavajućim i obnavljajućim svojstvima, stvara zaštitni sloj na koži i poboljšava teksturu kože.

U prekrasno uređenom ambijentu Apivitinog storea u samom središtu Zagreba, ukrašenog raskošnim snopovima delikatnih ruža i crvenim paprom, koji su ujedno bila i tema jučerašnjeg druženja , predstavljena je Rose Pepper linija.

rose-papper-2

Osim njihove neosporne ljepote i uspjeha, poznate pripadnice ljepšeg spola veže i dugogodišnja ljubav prema Apivitinim proizvodima. Tako su u ugodnom ozračju isprobavale revolucionarnu formulu koju u sebi sadrži Rose Pepper linija, te izmijenile svoje male beauty tajne otkrivši zbog čega su već dugi niz godina vjerne Apivitinim proizvodima koji neprekidno pomiču granice svoje inovativnosti kada je u pitanju prirodna anti-age kozmetika.

rose-papper-3

Naše poznate dame čija je ljepota i njegovanost neosporan dokaz učinkovitosti bogatog asortimana proizvoda revolucionarne Rose Pepper linije koja se nalazi u kozmetičkim torbicama svake žene koja itekako zna odabrati – ono najbolje.

rose-papper-4

Uz dopuštenje: Delmerion (sve fotografije)

Facebook Like Button