Seka Zebić predstavlja ImunoD3erm serum s vitaminom D

ImunoD3erm serum s vitaminom D je temelj za bezvremensku njegu i sprečavanje promjena na koži.

ImunoD3erm serum novi je inovativan proizvod koji osvaja tržiše beauty proizvoda

Mr. ph. Seka Zebić u nasljeđe ostavlja još jedan novitet u kozmetologiji koji je rezultat dugogodišnjeg iskustva i nada se da će ImunoD3erm serum ostati prepoznatljiv kao brend za zaštitu svih tipova koža sada, ali i generacijama koje dolaze.

imunoD3erm-serum-1

Važnost vitamina D koji štiti kožu izvana i iznutra je nemjerljiva, a posljednjih mjeseci smo ponovno postali svjesni njegove djelotvornosti i utjecaja na cjelokupno zdravlje. Na temelju izravnog iskustva i više od 40 godina rada u kozmetologiji istinska ikona hrvatske beauty scene, mr. ph. Seka Zebić uočila je nedostatak jakog zaštitnog proizvoda za kožu na bazi vitamina D.

Na temelju promišljenog rada i primjene metoda koje zaustavljaju starenje nastao je jedinstveni ImunoD3erm serum koji se bazira na djelovanju moćnog vitamina D i vrhunskih sastojaka koji sinergijski rješavaju probleme od mladenačke aknaste i masne kože do osjetljive i zrele kože.

„ImunoD3erm serum za modeliranje lica razvijen je kako bi upotpunio moju bezvremensku metodu očuvanja ljepote.
Vitamin D obnavlja kožu, zaglađuje i jača imunitet, ali i rješava probleme bez obzira na dob i tip kože.
Njegove blagodati su vidljive i na mladenačkoj i na koži sklonoj aknama, kao i na osjetljivoj i zreloj koži.

Djelovanje vitamina D vidljivo je i u liječenju nepravilnosti i upalnih problema kao što su dermatitis i alergijske iritacije“, pojašnjava mr. ph. Seka Zebić.

seka-zebic

Uz preporučene tretmane gimnastike lica i primjenu kinezioloških traka koža može zadržati volumen i mladolikost bez potrebe za estetskim zahvatima.

„ImunoD3erm serum s vitaminom D je kruna mojih nastojanja da prenesem znanje i metode koje koži daju novu energiju i sjaj i to na potpuno prirodan način, bez potrebe za estetskim zahvatima.
Uz serum koji preporučujem u svakodnevnoj njezi lica preporučujem i kineziološke trake za lice koje su u svijetu novost, a ja ih koristim već godinama.

Kineziološke trake se koriste ciljano, na područjima koja treba zategnuti zato klijentima predlažem individualno savjetovanje kako trake koristiti u svakodnevnoj rutini, čak i prilikom spavanja“, ističe mr. ph. Seka Zebić.
ImunoD3erm serum bazira se na djelotvornosti vrhunskih sastojaka koji brzo i neškodljivo oporavljaju i potiču staničnu regeneraciju, ali i smanjuju štetnost sunčevih zraka.

imunoD3erm-serum-2

Serum ImunoD3erm s vitaminom D preporučuje se za svakodnevnu zaštitnu njegu, kao podloga prije nanošenja uobičajene njege

Ostali moćni sastojci seruma su hidrolat neroli, ulje makadamije, ulje pšeničnih klica, kolagen i gel crvenih algi. Kineziološke trake sprečavaju atrofiju mišića posebno u osjetljivom predjelu oko očiju, djeluju na cirkulaciju i limfni sustav te poboljšavaju regeneraciju kolagena. U sportu se koriste već godinama za jačanje tkiva i kod upalnih procesa.

imunoD3erm-serum

Mr. ph. Zebić je uočila potencijal kinezioloških traka za brisanje bora i već godinama ih primjenjuje u radu s klijenticama. No, kako bi lice, vrat i dekolte zadržali tonus i čvrstoću najvažnija karika je gimnastika lica.

Mr. ph. Zebić već nekoliko desetljeća primjenjuje metodu vježbanja koju je sama usavršila

Nadogradnja bržem pomlađivanju lica je i djelotvorna metoda Access Energetic Facelift.

„Vrlo često sugovornike uvjeravam da nisam bila na estetskim zahvatima. U osmom desetljeću svoj izgled zahvaljujem redovitom vježbanju koje uključuje lice i tijelo. Ciljanim korištenjem kinezioloških traka i od sada uz bogatu njegu serumom ImunoD3erm s vitaminom D lako je zadržati prirodnost i ljepotu.

serum za lice s vitaminom d

Odlučila sam na svom primjeru dokazati da je moguće zadržati mladenački tonus uz pravilnu njegu i vježbe za lice“, izjavila je mr. ph. Seka Zebić. Nekad dugogodišnja edukatorica za kozmetičke kuće Maria Galant i Jean Klebert, a sada niz godina za kuću Da Ljepoti, poznavateljica sam vrhunskih proizvoda svjetskih kozmetičkih kuća.

U svom beauty centru Biokozmetika Pet, kako za sebe tako i za klijente koristim proizvode za lice i tijelo Diega dalla Palma, Themae Paris, Malu Wiltz, Voya, Nougatine Kids i Osmorovicza Budapest“, ističe Zebić.

Svoja iskustva na području dermatofarmacije mr. ph. Zebić detaljno prenosi u knjizi pod nazivom „Kako zaustaviti starenje“. Anti-ageing program za lice i tijelo dostupan je na stranici Gimnastika lica.

ImunoD3erm serum je dostupan na web shopovima:

- Gimnastika lica trgovina
- Da ljepoti
- Beauty centar Biokozmetika Pet, Petrovaradinska 9a, Zagreb.
- Svi SPA centri tvrtke Da Ljepoti d.o.o.

Više o pojedinim programima i knjizi „Kako zaustaviti starenje“ saznajte na stranici Beauty centar biokozmetika

Uz dopuštenje: Ambrela komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button