Serija Crna lista u novim napetim epizodama

Peta sezona serije „Crna lista“ i dalj e osvaja napetim epizodama, svakim danom od ponedjeljka do petka u 23:00h na kanalu FOX.

Napeta kriminalistička drama „Crna lista“ prati Raymonda Reddingtona zvanog Red (James Spader), bivšeg agenta američke obavještajne agencije, a sada okorjelog kriminalca koji se nakon godina bijega odlučio mirno predati FBI-ju.

U zamjenu za imunitet od kaznenog progona i uz suradnju isključivo s mladom agenticom Elizabeth Keen (Megan Boone), Red predaje „crnu listu“ najvećih svjetskih kriminalaca i terorista.

serija-crna-lista-03

Od autora i producenta Jona Bokenkampa dolazi peta sezona nagrađivane napete serije „Crna lista“, koja je počela s prikazivanjem 13. kolovoza, te nadalje svakim danom od ponedjeljka do petka, u 23:00h na kanalu FOX.

Nova sezona donosi nastavak priče o kriminalcu i agentici u lovu na crnolistaše

Šokantni obrati i neočekivani događaji ostavili su Elizabeth Keen u preispitivanju vlastitog identiteta i sjećanja iz djetinjstva. U opasnom poslu lova na osobe s crne liste, svaki dan predstavlja novu opasnost za nju, njezinog supruga Toma (Ryan Eggold) i njihovo zajedničko dijete.

Stalna borba sa zločincima isprepliće se s potragom za korijenima, a Red pokušava zadržati neke tajne skrivenima, dok mu se zločinačko carstvo raspada. U petoj sezoni Redov život je u raspadu, živi u kamp kućici i nastoji obnoviti svoj mutni posao.

serija-crna-lista-02

Za to mu je potrebna pomoć novootkrivene kćeri Liz koja se ne može odlučiti hoće li se u konačnici prepustiti kriminalnim nagonima ili pak ostati u službi FBI-a.

S druge strane, Tom potajno rješava vlastiti slučaj pronalaska kovčega s ljudskim ostatcima. I kako se odnosi između Reda i Liz polako vraćaju u normalu, Tomova potraga svima će predstavljati problem.

Hvaljena kriminalistička serija „Crna lista“ dobitnica je prestižne nagrade Emmy 2014. godine, a iste je godine Američko društvo skladatelja, autora i izdavača seriji dodijelilo nagradu na najbolju seriju.

Pored toga, glavni glumac James Spader, dvije je godine zaredom, 2014. i 2015., nominiran za nagradu Zlatni globus.

serija-crna-lista-01

U glavnim ulogama: James Spader kao Raymond “Red” Reddington, Megan Boone kao Elizabeth Keen, Ryan Eggold kao Tom Keen

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)