Skin Feels Good:novi proizvod za usavršavanje tena

Kako biste bili lijepi, morate brinuti o sebi.

Ova je vizija ljepote jedna od temeljnih Lancômeovih vrijednosti još od samog osnutka kozmetičke kuće, a zdušno su je prihvatile i ‘milenijalke’. Za njih ljepota nije samo pitanje izgleda, već nešto što ponajprije ovisi o stilu života. Upravo zbog toga uvijek imaju visoka očekivanja od proizvoda dekorativne kozmetike. Vrlo su aktivne, energične, snažne i zahtjevne te su im potrebni svakodnevni saveznici za ljepotu – neizostavni proizvodi koji su praktični, iznimno učinkoviti i blagotvorni za kožu.

Skin Feels Good pripada novoj generaciji hibridnih proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena koji objedinjuju njegu kože i makeup, osiguravajući prekrasan sjaj i hidrataciju. Njegova formula poboljšava izgled tena u dvije faze:
1. odmah nakon nanošenja, uz pomoć prozračne podloge koja kožu obavija očaravajućim sjajem,
2. dugoročno, zahvaljujući izvrsnoj kombinaciji hidratantnih i antioksidacijskih sastojaka koji kožu svaki dan čine sve ljepšom i zdravijom.

Ovaj je proizvod zaista jednostavan za korištenje: možete ga nanijeti prstima, bez ogledala, čak i kada ste u žurbi. Tako je praktičan i učinkovit, da ubrzo nećete moći bez njega – koristit ćete ga svakodnevno ili povremeno, samostalno ili kao bazu za podlogu. Njegujući sastojci predstavljaju inovativnu prekretnicu – u ovoj ćete formuli koja odmah pruža prekrasan sjaj moći uživati koliko god želite!

dobra-izgled-1

Posebno će oduševljenje izazvati kod žena koje nikad nemaju dovoljno vremena za nanošenje makeupa ali se svejedno ne žele odreći blistavo sjajnog tena, a savršen je izbor i za kreiranje prirodnih no-makeup lookova. Vjerujte nam na riječ, nećete moći bez njega.

NJEGUJUĆA FORMULA
Skin Feels Good je proizvod koji uistinu njeguje kožu. Inovativni sastojci tajna su njegove učinkovitosti: poboljšavaju kvalitetu kože kroz dubinsku njegu i hidrataciju koja traje čak i nakon što ste uklonili makeup, pružajući dugotrajan, zdrav sjaj.

Biljni glicerin + hijaluronska kiselina + prirodni ekstrakt moringe =
blistav ten iz dana u dan, zahvaljujući proizvodu Skin Feels Good

> Biljni glicerin istinska je zvijezda u svijetu hidratacije: djeluje poput magneta za privlačenje molekula vode te koži vraća prirodnu popunjenost.
> Hijaluronska kiselina privlači i zadržava vodu u koži, koju svaki dan čini sve ljepšom.
> Svojstva prirodnog ekstrakta moringe štite od oksidacijskog stresa i čuvaju zdrav sjaj.
> Filtri sa zaštitnim faktorom 23 pomažu u zaštiti kože od oštećenja izazvanih sunčevim zrakama.

Zbog svježe i nevjerojatno ugodne teksture, Skin Feels Good odmah nakon nanošenja pruža divan osjećaj opuštanja i ugode! Rezultat: nakon samo pet dana redovite uporabe koža zrači zdravim, blistavim sjajem uz 50 % višu razinu vlažnosti te nikad svježiji i sjajniji ten.

Poklonicama kvalitetne njege ovaj će proizvod za brzo ujednačavanje i usavršavanje tena biti idealan saveznik, koji djeluje baš onako kao što piše na ambalaži!

TAYLOR HILL I LUPITA NYONG’O, OLIČENJE PRIRODNOG SJAJA
Neprimjetnog makeupa i blistavog tena koji odiše svježinom i zdravljem, Lancômeove ambasadorice Lupita Nyong’o i Taylor Hill na fotografijama s potpisom Merta Alasa i Marcusa Pigotta savršeno odražavaju čarobnu moć novog Lancômeovog proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena Skin Feels Good.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button