Stigla je nova kuharica Jamieja Olivera

Nova kuharica omiljenog kuhara čija jela stanu u jednu posudu – Jamie Oliver: Jedan.

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima kojima sva jela pokušava svrstati – u isti lonac. Osmišljeni u suradnji s uspješnim britanskim nutricionistima, njegovi recepti, osim što su vrlo ukusni, prate sva načela zdrave i pravilne ishrane.

jeamy-oliver-jedan-1

U svome najnovijem djelu, kuharici „Jedan“, Oliver sva ta saznanja prikuplja i kombinira na nove načine kako bi svako jelo mogao pripremiti u samo jednoj posudi. Recepti koje pritom nudi iznimno su domišljati, ukusni i opojnih mirisa, ali i vrlo praktični i ekonomični te iznimno laki i brzi za pripremiti.

Jamie Oliver globalni je fenomen na području kulinarstva i podizanja svijesti o prehrani. Tijekom dugačke medijske karijere, nadahnuo je milijune ljudi da počnu kuhati te da konzumiraju svježu i ukusnu hranu. Jamie je počeo kuhati u roditeljskome pubu još kao osmogodišnjak, a nakon školovanja počeo je raditi kao kuhar.

Pročitajte još i ovo:

Gastronomski izazov Danny DeVita i Jimya Olivera – dva najbolja prijatelja iz djetinjstva – Jamie Oliver i Jimmy Doherty, nastavljaju svoju kulinarsku pustolovinu
Krem juha od gljiva prema prema Jamieu Oliveru – Obožavam intenzivan zemljani okus ove glatke, kremaste juhe od gljiva.
Brza i laka jela sa samo 5 sastojaka – dva recepta za brzo i lako kuhanje finog obroka sa samo 5 namirnica.

U glasovitome River Caféu uočila ga je jedna producentska tvrtka i tako je nastao Goli kuhar. Dosad je objavio mnoštvo bestselera koji su se prodali u rekordnih 46 milijuna primjeraka, a sve knjige prate i istoimene serije koje broje milijunsku publiku pred malim ekranima.

Ira Wacha-Biličić potpisuje prijevod najnovije kuharice Jamiea Olivera na hrvatskom jeziku, a do sada su objavljeni „Sretni dani s Golim kuharom“, „Goli kuhar“, „Povratak Golog kuhara“, „Jamiejeva kuhinja“, „Jamiejeva Italija“, „Jamiejevo ministarstvo prehrane“, „Sve za 30 minuta“, „Sve za 15 minuta“, „Jamie kod kuće“, „Štedite s Jamiejem“, „Superhrana za svaki dan“, „Superhrana – obiteljski klasici“ i „Povrće“.

Uz dopuštenje: Mozaik knjiga (sve fotografije)

Facebook Like Button