Brza i laka jela sa samo 5 sastojaka

Donosimo super dva recepta za brzo i lako kuhanje finog obroka sa samo 5 namirnica. Televizijska serija „Jamiejeva brza i laka jela“ ponovno će oduševiti gledatelje diljem svijeta.

Kuhanje s Jamijem Oliverom počinje s emitiranjem 18. veljače u 13:00h na kanalu 24kitchen, a slavni kuhar Jamie se vraća s nizom jedinstvenih i slasnih jela koja se brzo kuhaju i čiji se recepti lako pamte – savršeno za sve one koji vole finu hranu, ali nemaju vremena ni energije za komplicirano kuhanje.

jamie-brza-jela
Korištenjem svog kulinarskog znanja, Jamie je razvio zapanjujuću zbirku strašno korisnih i nevjerojatno ukusnih jela koristeći samo 5 sastojaka.

Jela su osmišljena s minimalnim brojem namirnica i sastojaka za postizanje maksimalnog okusa. Osim što imaju „samo“ pet sastojaka, jela se pripremaju u jako brzom roku, a njihovi recepti su lako pamtljivi i savršeni za dane u kojima nema vremena za predah.

SKUHAJTE SUPER JELA S 5 SASTOJAKA:
Pileća juha s đumbirom – lagano ukusno jelo s 5 namirnica

Pileća krilca u Teriyaki umaku za prste polizati

jamie-brza-jela-2

Bilo da ste čarobnjak u kuhinji ili potpuni početnik, pomoću kombinacija ubojitih sastojaka i trikova koji štede vrijeme, čak i oni koji su najizbirljiviji mogu isporučiti jelo koje će sve oduševiti.

Uz Jamiejevo vodstvo, njegova brza i laka jela zasigurno će promijeniti percepciju o zahtjevnosti kuhanja i jako brzo ući na menije brojnih kućanstava.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button