Stigli novi niche mirisi Gold i Silver parfemske kuće Maison Francis Kurkdjian

Za sve koji vole niche mirise na naše je tržište stigao novi raskošni duo Gentle Fluidity – Gold i Silver – dvije nove mirisne kreacije sastavljene od istih sastojaka, ali i olfaktorne varijacije koje su iznenađujuće različite jedna od druge.

anja-sovagovic

Parfemsku kuću Maison Francis Kurkdjian osnovali su 2009. Marc Chaya i Francis Kurkdjian, dva sukreatora s komplementarnim talentima koji izrađuju i promoviraju umjetnički pristup kod kreacije parfema.

anja-sovagovic-dragan-despot

Njihova misija je donijeti veselje kupcima kreirajući lepršavo putovanje kroz mirisne kreacije.
Francuz armenskih korijena, Francis Kurdjian, već 25 godina kreira parfeme i stvara mirisne priče svojim jedinstvenim talentom za stvaranje posebnog, izvanrednog i kreativnog.

martimex-kurkdjian-gentle-fluidity-1

Najnovija kreacija mirisni je duo Gentle Fluidity – Gold I Silver

Dvije parfemske vode rođene iz bajkovite mašte, stvorene za potpunu slobodu izbora – za nju i za njega.

Svaki miris priča jedinstvenu priču.
Između 49 sastojaka koje je koristio u kompoziciji ovog mirisnog dua, Francis Kurkdjian želio je istaknuti 6 specifičnih sastojaka koji definiraju olfaktornu siluetu svakog od mirisa.

Iznimno svježe aromatične note bobica smreke,koje s epostepeno otvaraju na koži, suhe i duboke note muškatnog oraščića, paprene i lepršave note korijandera, bijeli mošus – moćan sinonim za čistoću – s brojnim senzualnim i voćnim notama, te ugodna, mekana vanilija i drvenaste note ambera stapaju se u različite mirisne i osjetilne siluete u mošusno-orijentalnu za nju i drvenasto-aromatičnu za njega.

martimex-kurkdjian-gentle-fluidity-2

U francuski šarmantnoj parfumeriji Martimex, na glavnom zagrebačkom trgu, ekskluzivno možete pronaći i ostale Kurkdjianove najpoznatije kreacije, kao ąto su orijentalno-cvjetni miris Baccarat Rouge 540 lansiran u povodu 250 godina postojanja glasovite tvornice kristala Baccarat, unikatni APOM čije je ime skraćenica od A Part Of Me, A La Rose cvjetni buket na bazi ruže i božura, nebesko svježe Aqua Celestia mirise ili moderne klasike Pluriel Masculin i Feminin.

martimex-kurkdjian-gentle-fluidity-3

Najnovije mirisne kreacije brojnim uzvanicima predstavila je Karolina Hein, predstavnica parfemske kuće Maison Francis Kurkdjian.
Mirisni duo Maison Francis Kurkdjiana – Gentle Fluidty možete nabaviti u parfumerijama Martimex na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Uz dopuštenje:: Martimex (sve fotografije)