Top 3 planinske kolibe

Planinske kolibe koje osvajaju naša srca ove zime.

Najbolji način da provedemo svoj odmor je u planinama, koje su prekrivene prekrasnih pahuljama snijega, u planinskim kolibama koje će nam osigurati pravu zimsku čaroliju.

Da li znate gdje bi ste htjeli provesti svoj odmor? Ako ne, mi Vam zasigurno možemo oko toga pomoći. Quintessentially preporučuje 3 najbolje planinske kolibe, koji se ipak nalaze na ljestvici najboljih zimskih destinacija u Europi.

Švicarska – Planinska koliba – Klosters

Planinske kolibe Maldeghem_7
Švicarska već godinama osigurava najbolji odmor koji ćete ikada doživjeti, a uz to i pravi zimski doživljaj. Ova prekrasna zemlja se sakrila u srcu švicarskih Alpi i u sezoni skijanja, jedna je od najposjećenijih destinacija svijeta. Najbolje što Vam Švicarska ipak može ponuditi, osim švicarskog sira, su planinske kolibe.

Planinska koliba Maldeghem

Planinska koliba Maldeghem uistinu će vam pružiti pravi luksuzni dom koji je daleko od vašeg doma, a okružen je prekrasnim livadama i starim stablima. Odmor iz snova! Ova stara i ugodna planinska koliba preuređena je i renovirana, sa vrlo luksuznim standardom te svakom gostu pruža samo najbolje usluge.

Planinska koliba Maldeghem

Unutar kolibe možete pronaći prekrasne, zapanjujuće garniture za sjedenje, velike flat – screen televizore, za sve romantičare otvoreni kamin, blagovaonicu i veliki balkon koji je okrenut prema jugu i pruža vam čaroban pogled. Unutar kolibe postoje dvokrevetne i jednokrevetne sobe te unutar svake sobe, kupaonica ima luksuzne proizvode za kupanje, a neke od soba i saunu/tuš.

Planinske kolibe Maldeghem

Švicarska – Planinska koliba Renee – Crans Montana

Planinska koliba Renee
Još jedna planinska koliba koja se smjestila u srcu Alpa – Renee. Ovaj prekrasni ski resort, s četverosobnim luksuznim sobama, savršeno odgovara za sve koji se žele zabaviti sa svojim prijateljima ili s obitelji. Ova planinska koliba kombinacija je planinske elegancije s moderno, ali inspirativnom prirodom.

Planinska koliba Renee

Savršeno mjesto za opuštanje nakon napornog dana na padinama prekrasnih Alpa. Svako jutro možete izaći na svježi planinski zrak i uživati u suncu i raskošnu svjetskih skijališta. Ove kolibe vam mogu pružiti i spa centar sa suhom saunom, dnevni doručak, usluge za golf, planinarenje i naravno opremu za skijanje.

Planinska koliba Renee

Francuska – Planinska koliba One Oak- Megeve

Planinska koliba One Oak
Za sve zaljubljenike skijanja, Francuska je zaista prava destinacija za njih. Francuska osim što je domaćin mnogobrojnih skijaških resorta također je i domaćin luksuznih hotela/planinskih koliba. Koliba “One Oak” smještena je u mirnom selu Comloux u blizini Megeve, gdje vam pruža prekrasan pogled Mont Blanca.

Planinska koliba One Oak

Suvremeni stil kolibe nadopunjen je tradicijom i ljudima koji rade na tom mjestu, kako bi pružili svakom gostu najljepši odmor. Ako ćete biti sretni, uz prelijepe snježne pahulje naći ćete se u pravoj čaroliji Megeve. Koliba se sastoji od 3 kata s besprijekornim pogledom na Mt.Blanc i na njegovi planinski lanac, te Chamonix dolinu. Ova koliba će vam pružiti pravi bijeg iz svakodnevice u kultni dizajn i suvremeni luksuz.

Planinska koliba One Oak

Svaka soba sadrži tuš te sve sobe imaju prozore od poda do stropa i vlastite terase. Na prvom katu se nalazi raskošan dnevni boravak, koji je savršen za one intimne trenutke, gdje se možete opustite, jesti i dobro zabaviti.

Planinska koliba One Oak_3

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button