Topli kokteli za hladne dane

Topli kokteli u kombinaciji sa zdravim namirnicama ono je što će nas zagrijati u ovim hladnim danima.
Mladi i talentirani miksolog i barmen, Zvonimir Lovrenčić, ambiciozno preuzima našu, ali i inozemnu barmensku scenu predstavljajući novitete u području spravljanja toplih koktela prilagođavajući ih i najzahtjevnijim ljubiteljima dobrih pića.

grasevina-kadulja

Zanimljive i naizgled nespojive Zvonimirove kombinacije poput kombinacije vina i tonica, ili minta i malvazije, kadulje u spoju sa graševinom ili kamilicom, rose vino i propolis samo su neki od izvrsnih i zdravih koktela koje Zvonimir ima u pripremi.

grasevina-kadulja-1

zvonimir-lovrencic

ZVONIMIROVI RECEPTI ZA UKUSNE TOPLE KOKTELE

Zvonimir preporuča zero tonic bez šećera kako bismo sami mogli kreirati zdraviju kombinaciju zaslađivača. Mješavinu gin tonica i vina upotpunimo žlicom soka od kompota jabuke, kriškom jabuke i cimetom. Mješavina čaja od mente i malvazije sa prirodnim zaslađivačem medom od bagrema još je jedna od maštovitih kombinacija koja će nas ove zime slatko ugrijati.

Čaj od kadulje i graševina posebna su priča.
Gorčina i ljekovita moć kadulje u kombinaciji sa graševinom, propolisom, cvjetnim medom i klinčićima naglašava okuse, a istovremeno zadržava toplu strukturu čaja. Čaj od kamilice, rose vino, đumbir i med iz saća savršeno će ugrijati ove hladne dane.

vino-tonic

Maštoviti topli kokteli ovu će zimu pretvoriti u slatku malu radionicu toplih napitaka.

Uz dopuštenje: Select PR (sve fotografije)

Facebook Like Button