Tulum prije Božića

Ekipa iza zabranjenog filma „Najluđi intervju“ vraća se s kontroverznom komedijom: Tulum prije Božića.

Otprilike u ovo vrijeme prošle godine mediji diljem svijeta pisali su o hakerskom napadu na holivudsku kompaniju Sony Pictures koja se dogodila uslijed pokušaja zabrane prikazivanja komedije „Najluđi intervju“ u kojoj je ismijan predsjednik Sjeverne Koreje Kim Jong-un. Iako su u svojoj namjeri djelomično uspjeli (film je ipak doživio ograničenu kino distribuciju, a na digitalnim platformama na kojima je pušten postao je najuspješniji Sonyjev film do sada), ekipu koja stoji iza filma nitko nije mogao zaustaviti u nastavku njihova rada. Stoga nam ovoga Božića, upravo na Badnju večer, stiže njihova nova kontroverzna komedija prikladnog naslova: Tulum prije Božića! Ovom prilikom predstavljamo vam kino najavu iz koje je više nego jasno da se neće raditi o „djevičanskoj“ komediji.

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) i Chris (Anthony Mackie) prijatelji su još od ranog djetinjstva, a u posljednjih deset godina svaki Božić proveli su zajedno u noći koja je bila ispunjena općim veseljem i razvratništvom. Budući da ove godine njih trojica postaju pravi muškarci tradicija lude proslave Božića mora završiti, ali ne prije još jednog, posljednjeg tuluma – i to najvećeg, najraskalašenijeg i definitivno jednog od onih koje nikada neće zaboraviti…!

the-night-before-1

Scenarij za film napisali su Evan Goldberg, Ariel Shaffir, Kyle Hunter i Jonathan Levine koji su već surađivali na filmovima „Superbad“, „Pineapple Express“, „Ovo je kraj“ i već spomenuti „Najluđi intervju“. Uz trojicu glavnih glumaca (Levitta, Rogena i Mackieja) u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju Lizzy Caplan, Michael Shannon i Jillian Bell, a kao što se iz kino najave može primijetiti posebnu glazbenu gostujuću ulogu ima i popularna pjevačica Miley Cyrus.

Kontroverzna komedija Tulum prije Božića u domaća kina stiže na badnju večer, 24. prosinca!

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)