Upoznajte novi kozmetički brend Kemda

Tajna Kleopatrine ljepote je otkrivena, a nalazi se u Kedma proizvodima koji svakoj ženi pružaju potpuno zadovoljstvo i ugodu.

Poznato je da je Kleopatra na neki način bila preteča, možemo reći i začetnica beauty tretmana i znala je što je najbolje koristiti kako bi što duže zadržala ljepotu i mladolikost.

Kedma 03-1

Osim kozmetičkih učinaka, Kedma proizvodi imaju i ljekovita svojstva koja pomažu oboljelima od raznih kožnih nepravilnosti i kožnih bolesti. Svi proizvodi imaju ISO certifikate, ne sadrže parabene i što je jako važno, nisu testirani na životinjama.

Ostati zauvijek mlad očito nije nemoguće, a tajna se krije u trgovini Kedma čiji proizvodi u svom sastavu imaju od čestica 24-karatnog zlata, praha bisera, hijaluronske kiseline pa sve do morskog kolagena i mnogih drugih.

Kedma 04-1

Tko ne bi htio doživjeti sastojke koji odišu luksuzom, a dostupni su svima i jednostavno uživati u pilinzima, maskama, serumima i kremama koje su stvorene za vječnu mladost?

Kedma je u Hrvatsku je stigla nakon zemalja SAD-a, Meksika, Švicarske, Nizozemske, Filipina, Koreje, Italije, Austrije, Engleske, Finske, Njemačke, Španjolske, Tajlanda, Nizozemske, Izraela i mnogih drugih.

Ivana Delac-1

Sama činjenica da je slogan ovog brenda „Forever Young“, govori o tome o kakvim je proizvodima riječ.

Pomažu koži da zadrži vitalnost i mladolikost, a kao brend surađuju s vrhunskim svjetskim dermatolozima i vodećim ekspertima u kozmetologiji.

Sinoć je u Masarykovoj 12 sve bilo u znaku ljepote i to one drevne.

Na svečanom otvorenju luksuznog brenda Kedma Cosmetics, okupile su se poznate ljepotice u znatiželji da isprobaju proizvode koje pomlađuju i uljepšavaju kožu lica i tijela svake žene.

Iris Petrac i Tanja Nizic - zastupnice Kedme za Hrvatsku

Iva Radić, Marija Borić, Iva Jerković, Tončica Čeljuska, Ana Miščević, Mirjana Mikulec, Ivana Delač, dr. Tamara Žaja Miličić, Nina Mia Čikeš, Nada Rocco, Davor Bienenfeld te mnogi drugi uživali su u ugodnoj atmosferi i druženju koje je definitivno bilo po guštu svake žene koja drži do sebe i voli lijepo.

Facebook Like Button