Mat ruževi za sve koji vole intenzivne i dugotrajne boje

Giorgio Armani beauty predstavlja novu generaciju mat ruževa za inspirativnu Armani ženu – ROUGE D’ARMANI MATTE.

Inovativni proces formulacije ruževa ROUGE D’ARMANI MATTE prelazi granice mogućeg, kreirajući nova pravila.
Intenzivna, dugotrajna boja i osjećaj ugode sada su upotpunjeni ekstremno mat finišem – i to u samo jednom potezu. Poznat po iznimnim mat ruževima, Giorgio Armani beauty predstavlja novi, neodoljivi mat set za šminkanje.

Zaboravite stara pravila, upoznajte novu igru zavođenja mat nijansama.
Oslobodite se starih navika i prigrlite novo oružje za zavođenje nadahnuto samosvjesnom, zavodljivom i moćnom ženstvenošću. Upoznajte „pobjedničku kartu u igri zavođenja” #MyPartnerInCrime.

Still_Life_Digital_8_RVB

NOVA TEHNOLOGIJA JOŠ NAPREDNIJIH MAT NIJANSI

ROUGE D’ARMANI MATTE prva je u potpunosti mat paleta u koju će se žene odmah zaljubiti i koja će postati njihov glavni adut. Uvodeći radikalnu promjenu u sam koncept mat ruževa, osigurava ugodnu, ali intenzivnu pokrivenost s dugotrajnim mat finišem zahvaljujući postupku usitnjavanja pigmenata.

Sadržavajući do 50% više pigmenata od ostalih mat ruževa, tajna formule ROUGE D’ARMANI MATTE krije se u količini suhih sastojaka. Laboratoriji Giorgio Armani beauty kozmetike uspjeli su ograničiti količinu ulja u formuli, optimizirati pigmente i sastojke za apsorpciju ulja.

VIDLJIVI I OPIPLJIVI REZULTATI

ROUGE D’ARMANI MATTE u samo jednom potezu osigurava intenzivan i dugotrajan mat finiš uz beskompromisni osjećaj ugode:

INTENZIVAN MAT FINIŠ – visoka koncentracija pigmenata donosi novu dimenziju mat nijansama, obavijajući usne živopisnim bojama uz maksimalnu pokrivenost i ujednačenost
DUGOTRAJAN OSJEĆAJ UGODE – mat finiš je iznimno nosiv i ne ostavlja osjećaj suhoće zahvaljujući optimiziranom omjeru punila i ulja; gel koji raspršuje svjetlost čini ¼ formulacije: raspršujući svjetlost, stavlja meki fokus na usne, osiguravajući raskošan mat finiš koji ne izgleda suho, već glatko i podatno
U JEDNOM POTEZU – emolijentno sredstvo, ulja estera i hidrogenirano ulje jojobe daju kremastu teksturu koja omogućuje jednostavno i ugodno nanošenje; jedinstvena formula sadrži i sferične čestice koje pri svakom nanošenju pružaju osjećaj punijih, glatkih i nevjerojatno zavodljivih usana.

Still life visual_RVB

UGODA U MAT IZDANJU
Novo oružje za zavođenje koje jednostavno morate imati!

Nestanite poput sjene, prikrijte dokaze – ROUGE D’ARMANI MATTE vaš je adut u spontanoj igri zavođenja.

Predajte se iskušenju: mat nijanse pružaju sasvim novi osjećaj pojačane ugode. Senzualne i prozračne, u samo jednom potezu obavijaju usne dugotrajnom bojom koja savršeno prianja, pružajući im višesatni osjećaj ugode.

Kada je riječ o igri zavođenja, zajedno ste nepobjedivi.

PREPOZNATLJIVE NIJANSE, SAVRŠENO NANOŠENJE

Iznimno precizno nanošenje petnaest vrlo trendi nijansi; dugotrajan osjećaj ugode i ekstremno mat finiš za neodoljive usne baš po mjeri Armani žene.

ROUGE D’ARMANI MATTE dostupan je u širokom rasponu nude, ružičastih, narančastih i upečatljivih crvenih nijansi.

Still_Life_Digital_7_RVB

ELEGANTNO PAKIRANJE BESKOMPROMISNIH MAT NIJANSI

Armanijeva elegancija odražava se i na profinjenim linijama kutijice ruža za usne ukrašene crveno-crnim motivom, koja se zatvara uz prepoznatljivi ‘klik’.

Tko kaže da s mat ružem za usne morate pristati na kompromis? Mat finiš sada je intenzivan, dugotrajan i ugodan – ispunjava baš sve vaše želje.

Pronađite omiljenu nijansu ROUGE D’ARMANI MATTE koja će biti vaša pobjednička karta u igri zavođenja.

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

„Nova formula mat ruževa Rouge d’Armani Matte zaista je posebna i pomiče sve granice u pogledu intenziteta boje i postojanosti. Bez obzira na mat finiš, nijanse su vibrantne i prozračne te pružaju osjećaj ugode.
Znajući da će ostati postojani, mogu ih nanijeti satima prije početka modne revije.

I biti sigurna da modeli neće tražiti balzam za usne!”

Facebook Like Button