Uređujete kupaonu ili kuhinju? Pogledajte rasprodaju keramičkih pločica i opreme koja će vas zanimati

Proljeće stiže i kuca na vrata naših kupaonica, kuhinja i prostorija u stanu ili kući, a vi ih želite preurediti ili osvježiti, stoga pogledajte rasprodaju izvanrednih keramičkih pločica i kompletne kupaonske opreme čak do 70% u Salonu Vodotehnike!

Vodotehnika keramicke plocice

U zagrebačkom salonu Vodotehnika čeka vas izazovna rasprodaja

Ako ste u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Vodotehnika kada kabina sauna

U zagrebačkom salonu Vodotehnika u tijeku je velika rasprodaja gotovo cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do čak 70% bez obzira na način plaćanja.

Vodotehnika tus kabina

Omiljena destinacija ljubitelja kvalitete i dizajna u uređenju interijera razveselit će vijest da je u zagrebačkom salonu Vodotehnika, poznatom i kao Boutique de céramique, zbog preuređenja poslovnice započela velika rasprodaja gotovo cjelokupnog asortimana.

keramicke plocice umivaonik kupaona

Zbog preuređenja poslovnice i prelaska na novi model poslovanja okrenut veleprodaji, sve do isteka zaliha cjelokupan asortiman pločica prve klase s lagera nalazi se na rasprodaji.

plocice gres porculan

Najveći interes kupaca već sada je zabilježen za kolekcije keramičkih pločica vrhunskog talijanskog dizajna i izrade, a koje su zbog iznimne kvalitete nadaleko cijenjene diljem svijeta.

keramicke zidne i podne plocice

U Hrvatskoj je gres, materijal od kojeg su izrađene, ovih mjeseci posebno tražen zbog sve veće potrebe da se uređenje doma ili poslovnog prostora realizira trajnim i kvalitetnim rješenjima otpornim na sve situacije’, rekla je Gordana Barun iz salona Vodotehnika.

keramicke plocice kuhinjski elementi kuhinja

Što se tiče keramike, među brojnim zvučnim dizajnerskim brendovima u ponudi salona ističe se talijanski Sant’Agostino, koji zahvaljujući tradiciji dugoj 50 godina i dalje ostavlja snažan pečat na globalnoj sceni. S ne manje istaknutim i cijenjenim linijama proizvođača Flaviker, Supergres, Piemme i Dom Ceramiche sada ima cijene cjelokupnog asortimana snižene 25%.

Vodotehnika keramicke plocice kada umivaonik

Kako je nit vodilja Vodotehnike oduvijek bila ponuditi kupcima idejna rješenja i u segmentima tuš kabina i kada, mješalica, galanterije i sanitarija te kupaonskog namještaja, i taj asortiman je ponuđen po cijenama nižim do 70%.

umivaonik tus kabina Vodotehnika keramicke plocice
Među njima ističe se brend Teuco čiji su patenti promijenili whirpool povijest te ga u svega lansirali do samog vrha proizvođača hidromasažnih bazena, sauna, tuševa i kada.

tus kabina Vodotehnika keramicke plocice pipa

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

umivaonik s ormaricem kupaona ogledala Vodotehnika plocice

Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

bid Vodotehnika wc zidni tus kabina kupaona rasprodaja

Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Jankomir, Zagreb: od ponedjeljka do petka od 7:00 h do 15:00 h / kontakti: : +385 1 6165 989, salon@vodotehnika.hr
Više informacija potražite na adresi: salon Vodotehnika

rasprodaja u Vodotehnika plocica tus kabina umivaonik

Facebook Like Button