Uz ove pametne uređaje možete lako pripremiti druženje s obitelji i prijateljima

Svi oni koji uživaju u kuhanju znaju koliko je važna ukusna hrana za nezaboravno druženje. Kada se hrana priprema s ljubavlju i pažnjom, gosti to osjete te se osjećaju povezano, što dodatno obogaćuje svako okupljanje.

Povezanost je također jedna od ključnih karakteristika proljetnog vremena koje nas potiče na druženje, uz konzumiranje hrane i pića. U takvim prilikama, koristimo pametne uređaje kako bi uštedjeli vrijeme, ali bez žrtvovanja kvalitete.

Spajanje ovih uređaja u jedan ekosustav omogućava nam da uđemo u potpuno novu dimenziju pametnih domova.
Tako je Samsung predstavio Bespoke liniju kućanskih uređaja, koja donosi inovativne karakteristike i opcije međusobnog povezivanja, kako bi se svi potrebni uređaji mogli naći na jednom mjestu, upakirani u elegantan i moderan dizajn.

Izvanredan hladnjak za spektakularna okupljanja

Dolaskom vedrijeg vremena priroda se budi, a mi počinjemo sve više razmišljati o pripremi druženja. Proljeće je već u punom zamahu, a druženja na terasi ili balkonu sve su češća. Pripremaju se roštilji i sve više hrane pa nam razmišljanje o novom, boljem hladnjaku sve češće pada na pamet.

Domaćini takvih druženja znaju koliko truda i planiranja stoji iza slatkih i slanih zalogaja, mirisa kolača, društvenih igara i veselog ozračja. Ako smatrate da vašem hladnjaku nedostaje prostora ili ga samo trebate zamijeniti, dobra je vijest da se Samsung svojom linijom Bespoke hladnjaka pobrinuo da u njega možete spremiti sve kolače i slane delicije koje ste planirali napraviti.

Također, taj inovativni hladnjak donosi i sve prednosti prilagodljivog softvera. Elegantan dizajn ravnog prednjeg dijela dostupan je u puno boja te se super uklapa u različite stilove uređenja, a završni touch od stakla ili čelika dodatna je prednost Flex dizajna.

Taman kad pomislite da je to sve što ovaj vrhunski hladnjak nudi, možete otkriti da ima francuska vrata s najnovijim Samsung inovacijama za pohranu i hlađenje. Beverage Center i dual Auto Ice Maker domaćinima i njihovim gostima pružaju brz pristup hladnim napitcima, dok Optimal Fresh + zona održava besprijekornu svježinu namirnica.

Smart indukcijska ploca samsung

Okusi koji će se još dugo pamtiti

Priprema ukusnog jela zahtijeva kombinaciju različitih sastojaka koji se savršeno uklapaju u cjelinu. Tako i cijela Bespoke linija kućanskih uređaja nudi pregršt inovativnih značajki, o čemu najbolje svjedoči nova Bespoke pećnica naprednog dizajna.
Stvorena na bazi AI tehnologije koja nudi povezane značajke putem aplikacije SmartThings, što čini kuhanje nevjerojatno jednostavnim, dok tehnologija AI Pro Cooking može prepoznati sastojke te u skladu s njima optimizirati postavke i pratiti hranu dok se kuha.

Dual Cook Flex Steam samsung

Značajka Dual Cook Steam korisnicima omogućuje pripremu zdravih jela na pari i hrane u pećnici pomoću korištenja različitih postavki u isto vrijeme, dok se uz Sense-to-Open opciju vrata pećnice jednostavno otvaraju samo jednim dodirom, stvarajući elegantan dizajn koji će svaku kuhinju podići na još viši nivo.

Za one kojima je draže pripremati hranu na indukcijskoj ploči, mogu jednostavno kuhati velika jela uz Flex Zone Plus tehnologiju. Riječ je o širokom, otvorenom području koje, uz mogućnosti ravnomjernog kuhanja, omogućuje i fleksibilnu pripremu više jela pa ne morate brinuti o broju gostiju koji vam dolaze na druženje.

Snaga čišćenja bez granica

Jedino što vas može omesti kod pripreme druženja uz hranu je zamorno čišćenje. Govorimo o mrvicama koje ostaju nakon pripreme obroka čije čišćenje uz Samsung Bespoke Jet usisavač ne mora biti dugotrajno i dosadno. Njegove vrhunske karakteristike omogućuju da pokupite svaku mrvicu s tepiha koja je ostala nakon druženja.

Kad se u cijelu priču o čistom i urednom domu uključe i kućni ljubimci, izazova je još i više. Svi koji imaju kućne ljubimce znat će da naši krzneni prijatelji stvaraju dodatnu odgovornost kada je riječ o čišćenju doma, osobito tijekom sezone linjanja – često ostavljajući tragove krzna i dlake na podu, namještaju, pa čak i na našoj odjeći.

usisavac kucni ljubimci samsung

Bespoke Jet nudi mnoštvo praktičnih funkcija koje vam pomažu stvoriti ugodnije i čišće okruženje za vas i vaše ljubimce. Jedna od njih je i namjenski Pet Tool alat, višestruka Jet Dual Brush četka i višeslojni sustav filtracije koji su posebno dizajnirani za obitelji s kućnim ljubimcima.

Također, za sve one koji su ljubitelji još veće automatizacije i slobode, Bespoke Jet Bot AI+™ robotski usisavač istovremeno služi i kao čistač i kao dodatni par očiju za praćenje vaših kućnih ljubimaca. Tako primjerice ako ste ostavili jelo u pećnici i kratko izašli do dućana, uz pomoć SmartThings aplikacije i svega par klikova na pametnom telefonu možete uključiti usisavač, ali i škicnuti gdje je vaš četveronožni ljubimac.

Pet-Care_samsung

Pametni telefon osim što nudi mogućnosti za SmartThings aplikaciju i upravljanje uređajima remote, ujedno su i glavni uređaji za stvaranje prekrasnih uspomena. Fotkanje ne prolazi bez kućnih ljubimaca jer oni su isto dio obitelji. Ako još nemate svog četveronožnog prijatelja, a volite životinje i htjeli biste udomiti, Samsung provodi kampanju „Vidi više od boje“ kako bi pomogao u udomljavanju napuštenih pasa. Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

Uz dopuštenje: MILLENIUM PROMOCIJA

Facebook Like Button