Vidimo se na Kantunu u predivnom gradu Rabu

Od petka 5.8. 2022. punih pet dana najbolja ljetna zabava je na – KANTUNU! Povijesna jezgra grada RABA, čeka vas od petak 5.8. sve do utorka 9.8.2022.

Za sve koji Kantune još nisu doživjeli, ali i za brojne poklonike ove prvorazredne ljetne manifestacije, poziv je jednostavan: Vidimo se na – Kantunu!

ljeto 2022 dogadanje u gradu rabu

Već sedmu godinu zaredom KANTUNI predstavljaju i promoviraju čarobne ambijente i neponovljive ljepote Grada Raba, otkrivajući jedinstvene rapske lokalitete u spoju s detaljnim ambijentalnim uređenjem, biranom glazbom, urbanom zabavom i kvalitetnom ponudom.

par u gradu rabu

Od petka 5. do utorka 9. kolovoza svakog dana od 19:00 do 01:00 sati uživamo na tri birane lokacije grada Raba

U prekrasnom mediteranskom parku Dorka (Kantun svjetla), tajnovitoj Mahačevoj vili (Skriveni kantun) i veličanstvenom lokalitetu Svetoga Ivana (Kantun doživljaja).

na kantunu rab 2022

Organizatori ove jedinstvene kulturno-turističke atrakcije nizom detalja i uređenjem prostora posebno se trude istaknuti ambijente i doživljaj ovih neponovljivih rapskih lokaliteta.

No, Kantuni su kroz godine prepoznati i kao pozornica za mnoge danas poznate glazbene talente, kao i za prvoklasne glazbene programe poput glazbeno-scenskog spektakla Mozart u vrtu ili koncerta Jelene Radan & Meritas u lipnju ove godine. A sada nas na Kantunima očekuju…

na kantunu rab

Tko će vas zabavljati na Kantunu u gradu Rabu

Fantastični Nina Herr (vokal) i Luka Brenko (gitara) koji su već oduševili ljubitelje dobre glazbe i Kantuna, premijeru na Kantunima očekuje mladi pjevač i autor Nikola Pirc, a s nama je ponovno i sjajni Rabljanin Dejan Kurelić aka Dr. Mellon čiji nastupi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

ljeto na rabu kantun

Posebne poslastice kolovoških Kantuna su, pak, svakako s jedne strane jedna i jedinstvena Ivana Galić u pratnji vrhunskih glazbenika u bandu te, s druge strane, Elma Burnić & Admir Ćulumarević ili FilmMusicOrkestar s njihovom posebnom kombinacijom glazbenih izraza i stilova.

KANTUNI_karta dogadanja rab

“Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna”, samo je jedna od brojnih poruka zabilježena u knjizi dojmova, ova konkretno od posjetitelja iz Verone, koja najbolje opisuje posebnu atmosferu i oduševljenje posjetitelja ponudom i sadržajima kulturno-turističke manifestacije koja se održava uz potporu i u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem i Gradom Rabom.

Ambijenti, glazba, doživljaji, zabava: Od 5. do 9. kolovoza – Vidimo se na Kantunu!

* Kantun = reg. ugao ulice, kut sobe. tal. cantone

Facebook Like Button