Vina koja volite jednim klikom stižu do vašeg blagdanskog stola

Nove usluge vinarije Kutjevo dočekane su s oduševljenjem od strane ljubitelja vrhunske vinske kapljice, ali i svih onih koji žele ovih blagdana pokloniti doživljaj u boci kroz vina s najboljih položaja kutjevačkog vinogorja.

Dio ulaganja s kojima je vinarija Kutjevo d.d. započela ove godine pod konceptom „Klikom do kutjevačkih vinskih užitaka“ , a u sklopu modernizacije poslovanja i predstavljanja palete svojih vina i putem webshopa, sva omiljena vina ovih blagdana možete jednostavno naručiti u toplini svog doma.

klikom do vinskih uzitaka

Od vinskog podruma do posluživanje za stolom novi je webshop savršen doživljaj naručivanja i užitaka dok pripremate i uživate uz tradicionalne blagdanske specijalitete omiljenih delicija i domaćih sočnih zalogaja.

Ljubitelji vinske kapljice Kutjevačkih podruma do svojih će omiljenih vina, bilo za trpezu ili izvrstan blagdanski poklon, doći jednostavnom narudžbom koja će se brzo naći za svečanim stolom, što će posebno ove godine razveseliti sve vinoljupce, obitelji ili prijatelje koji će Božić dočekati zajedno, a da ne moraju čekati stojeći u redu nekog od dućana ili vinoteka.

U web trgovini može se pronaći bogata ponuda vrhunskih etiketa Kutjevačkog vinskog podruma. Uživajte u kapljici vrhunskog užitka koja vam je sada nadohvat ruke dok iz omiljene fotelje birate one koje ste već kušali ili one koje želite probati upravo ovih blagdana.

kutjevo_pokloni_arhivska vina

Kad već za sebe birate izvrsno izaberite i za svoje prijatelje i poslovne partnere samo najbolje. Zavirite u poklon pakete Kutjevo pokloni i poželite sretne trenutke svojim najbližima i svima koje izuzetno cijenite.

Arhivska vina predivan su poklon za sve kojima želite pokazati iznimnu pažnju. Kažu da trenutak počinjemo cijeniti tek kada on postane uspomena. Uz najbogatiju vinsku arhivu Hrvatske s preko 65 000 butelja, sigurno možete pronaći neku od vinskih uspomena koje će postati vaš nezaboravni trenutak darivanja.

Jer kako kažu u vinariji Kutjevo: „Darivanje vina je potez koji uvijek nailazi na zahvalnost. Ali darivanje vina koje je stvorila neka druga generacija, je darivanje svjedočanstva o vremenima koja žive u sjećanjima.“

Kako izabrati pravo blagdansko vino?

Pred nama su dani druženja i okupljanja s dragim nam osobama. U ovo savršeno adventsko vrijeme kada skupljamo vrijedne trenutke i uspomene, jednako tako nam je važno da se osjećamo ugodno stoga je elegancija naručivanja putem webshopa itekako dobro došla.

dostava vina kutjevo

Koja se god tradicionalna jela pripremala za blagdanske dane niti jedno ne možemo više niti zamisliti a da uz njega nije servirano i dobro vino.
Krenite s izborom onog kojeg najviše volite Vi ili vaši najdraži s kojima ćete biti u društvu.
Neka vaš stol obogati vino koje će iznenaditi sve prisutne okusom i stilom.
Vino koje je dopadljivo mirisom, koje je kompleksno i lijepo uravnoteženo.

Neka to bude pjenušac Maximo brut kao uvod u sve ono lijepo što nas okružuje i sve ono lijepo što čini trenutak posebnim. Zlatno-žute boje, svježeg i bogatog, mineralnog okusa, ugodnih kiselina i finih sitnih svježih perlica, raskošnog mirisa na dozrelu jabuku s blažom cvjetnom komponentom ovaj je kutjevački pjenušac kao stvoren za uvod u blagdansko raspoloženje.

Odlična vina za tijek ručka ili blagdanske večere koja slijedi pronađite u bogatom izboru odabranih etiketa vina Kutjevo poput linija De Gotho, Maximo ili Linije Rose Premium te ukusnih linija Graševina i kvalitetnih vina Kutjevo.

Ne zaboravite vaš ukusan ručak i božićnu večeru završiti s čašom slatkog, desertnog vina

Jer kako kažu u najstarijoj hrvatskoj vinariji, koja ima skoro 800 godina iskustva, a u čijim je vinima uživala i sama austrijska carica Marija Terezija: „Neka plodovi ledene noći ugriju i vaše srce!“ A božićna i novogodišnja noć kao stvorene su da večer zaokružite s nagrađivanim predikatnim vinima iz ponude Kutjevo predikatnih vina.

vina web shop kutjevo dostava

Do najboljih vina sada je jednostavno doći

Konceptom „Klikom do kutjevačkih vinskih užitaka“ svim ljubiteljima vina ili svima koji će to tek postati, pruža se još izraženiji osjećaj gostoljubivosti bogatog Kutjevačkog vinskog podruma te izbora i prilagodbe njihovim pojedinačnim željama.

Iskustvo posjeta i narudžbe postaje pravi užitak na novom webshopu tim više jer se vina dostavljaju na kućnu adresu dok vi uživate u dekoriranju doma i blagdanske trpeze slatkih užitaka.

Neka vam mirisi finih vrhunskih vina Kutjevo, medenjaka i najljepše okićenog bora pruže osjećaj kao da ste u pravom božićnom filmu. Zastanite i uživajte u blagdanskoj čaroliji i pobrinite se da vam ovaj najljepši dio godine bude ispunjen smijehom, zabavom i uvijek punom čašom koje vam na stol donose Kutjevački podrumi.

Facebook Like Button