Za Valentinovo na izlet u Sloveniju

U vrijeme Valentinova kada se o ljubavi, davanju i pažnji razmišlja na intenzivniji način, odlučili smo predložiti vam da svoje zaljubljene trenutke provede možda na jedinstvenom izletu u Sloveniji gdje vas u okruženju prirode čekaju terme i wellness centri za potuuni užitak.

Apartmani i wellness centar Skok

Mens sana in corpore sano znali su reći već stari Grci. U Skoku slijede provjerene mudrosti, jer znaju da je samo sretan i zadovoljan čovjek i – uspješan čovjek. Čovjek koji može svoju unutarnju snagu pretvoriti u kreacije, ideje i stvoriti ne samo proizvod, nego svome radu pridodaje i dodanu vrijednost.

skok

Nakon odgovornih službenih zadaća možete se opustiti u wellness centru Skok. Birati možete među tri različite saune, romantičnog jacuzzija, solarija, raznovrsnih masaži. Pobrinite se za svoje tijelo i duh i ovaj idealni dar omogućite svojim zaposlenima i poslovnim partnerima. Ima i posebna novost – managerske masaže!

U Skoku organiziraju i redovite BE FIT programe za koje je karakterističan cijelosni pristup. Zdravlje nije tek vježba mišića, nego i prehrana, filozofija života i veselje prema radu i stvaranju.

skok-1

Poslovni turizam i team building
Na raspolaganju je mala konferencijska sala za 20 osoba; opremljena je sa potrebnom tehničkom opremom za sastanke, obrazovanja i poslovne susrete. Za te susrete se u Skoku mogu pobrinuti za piće, grickalice i jela prema vašim željama, no i u obližnjem restoranu vam mogu organizirati ručak.

7 modernih apartmana (5 apartmana 1/2 + 2 i 2 apartman 1/4+2) idealno je zahvaljujući modernoj udobnosti i privatnosti. Apartmani su moderno opremljeni, svi imaju balkon ili terasu; imaju wi-fi i besplatno parkiralište. Idealni su smještaj za vrijeme višednevnih team buildinga male skupine.
Kontakt: Apartmani i wellness centar Skok

Apartmani i wellness Korošec

Želite odmor i opuštanje u apartmanu, wellnessu, u mirnoj okolini, daleko od gužve i buke, a ipak vrlo blizu? Uživajte u sauni, hidromasažnooj kadi, masaži, u kozmetičkom salonu… sami, bez znatiželjnika?
Onda su apartmani i wellness Korošec prava adresa za vas.

apartmani-korosec-1

U mirnom okruženju, na selu okruženom šumom za vas su napravili 5 lijepo uređena, klimatizirana apartmana u drvenim kućama. Gosti mogu koristiti besplatni bežični pristup internetu i besplatno parkiralište. Osim prekrasne okoline mogu uživati u wellness centru sa 4 različita prostora za individualno uživanje u saunama, jacuzziima, masažnim i kozmetičkim uslugama. Tamo je i jezero za kupanje i uživanje u čamcima, ribolov, zimi klizanje zimi, ima igralište za djecu, vrt i roštilj, besplatne ležaljke, iznajmljuju i bicikle, zorb, skije za skijaško trčanje i motorne sanjke.

apartmani-korosec-2

Sama okolina vas poziva u šetnju, vožnju biciklima, planinarenje… U blizini je park cvijeća Mozirski gaj (2 min), skijalište Golte i alpinetum (5 min), terme Topolščica (12 min). Možete ići i na kajak i rafting na rijeci Savinji, ribolov, razgledavanje znamenitosti (Sniježna špilja, Špilja Pakao, rudnik Velenje, muzeji…), jahanje…
Kontakt: Apartmani i wellness Korošec

Beskrajno uživanje u ponudi Termi Maribor

Terme Maribor nude smještaj u sedam hotela tako u centru Maribora (hotel Orel i poslovni hotel s četiri zvjezdice koji nudi prostore za održavanje seminara Best Western Plus hotel Piramida) kao i na Pohorju (Arena s četiri zvjezdice, Habakuk sa wellness centrom na obroncima pohorskih šuma, Bellevue u neposrednoj blizini skijališta, Bolfenk pored Bellevuea, Videc se nalazi na 1050 m nadmorske visine u hotelsko-apartmanskom naselju Bolfenk).

hotel-orel

U Medicinsko-rekreacijskom centru „Fontana“ na raspolaganju su brojne specijalističke ambulante, gdje se možete naručiti na pregled kod priznatih liječnika specijalista, a opustiti se možete u bazenima i whirlpoolovima s termalnom vodom.

Za odmor i zdravlje
Povezanost Medicinskog centra „Fontana“ i Hotela Habakuk pruža neizmjerne mogućnosti za goste koji traže odmor i istovremeno žele sačuvati ili poboljšati svoje zdravlje. Hotel Habakuk nalazi se u prekrasnom prirodnom okruženju na obroncima pohorskih šuma. Boravak u superior sobama, korištenje Wellness-Spa centra s bazenima s termalnom vodom, fitness centrom i saunama te bogatstvo gastronomskih okusa u restoranima pruža našim gostima nezaboravan doživljaj.
U Wellness-Med-Spa centru spojili su usluge na najvišoj razini sa zdravstvenim uslugama s područja estetike, ortopedije i bioenergetike te revolucionarne koncepte priznate kozmetike Babor.

hotel-fontana

Terme Maribor ponosni su vlasnik gostionice Pri treh ribnikih gdje se gosti mogu prepustiti brojnim gastronomskim užicima.

Trgovačka djelatnost zaokružuje ponudu Termi Maribor ponudom proizvoda u prodavaonicama Travel shop na graničnim prijelazima. Također smo i ekskluzivni distributer kozmetike Babor za Sloveniju.

Kontakt: Terme Maribor

Facebook Like Button