Zagreb na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi

Zagreb nudi neke od najatraktivnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi.

priceless.com nudi jedinstvene doživljaje i iskustva diljem Hrvatske turistima i lokalnom stanovništvu te stavlja Hrvatsku uz bok destinacijama kao što su Sidney, Bali, Bangkok, Rim, Pariz, London, Rio de Janeiro, Montreal ili New York.

zagreb-digitalno-ponuda-05

Zagreb je već nekoliko godina zaredom jedna od popularnih destinacija u okviru programa Priceless Croatia koji nudi niz jedinstvenih i ekskluzivnih iskustava u više od 40 destinacija širom svijeta te tako promiče turističku ponudu brojnih svjetskih odredišta.

zagreb-digitalno-ponuda-04

Nakon registracije na internetskoj stranici priceless.com, korisnici Mastercard® kartica iz cijelog svijeta imaju priliku iskušati razne zanimljive sadržaje koji nisu dostupni nigdje dalje.

Primjerice, mogu istraživati Zagreb noću u legendarnom starinskom Yugu ili upoznati divlju stranu grada u ekskluzivnom posjetu ZOO gdje će hraniti njegove stanovnike.

Tu je i uživanje u luksuzu hotela Esplanade, ali i istraživanje grada u tenisicama za trčanje uz profesionalnog vodiča ultramaratonca nakon kojeg se mogu nagraditi s nezaobilaznim štruklima.

zagreb-digitalno-ponuda-03

Ljubitelji gastronomskih iskustava uživali bi u bogatom mediteranskom obroku kreiranom posebno za ovaj program u restoranu Dubravkin put.

Jedinstvene radionice kuhanja tradicionalnih zagrebačkih jela ili pak radionice izrade čokolade i priprema vlastite također su dostupni na stranici priceless.com, a iznimno gastronomsko iskustvo osigurano je u lovu na tartufe i degustaciji tartufa na obroncima Medvednice.

Žele li se malo odmoriti od gradske vreve, mogu se odlučiti za let balonom iznad zagorskih brega te objed u balonu koji im na licu mjesta priprema poznati chef Mate Janković.

zagreb-digitalno-ponuda-02

Projekt Priceless Croatia nudi gotovo 50 jedinstvenih mogućnosti vezanih za smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima te brojne glazbene i kulturne sadržaje, a osim onih u Zagrebu, putnici mogu birati i među iskustvima u gradovima diljem Hrvatske

zagreb-digitalno-ponuda-01

Osim već dostupnih iskustava i ponuda, očekuju se i brojna druga, uključujući kupnju s posebnim ponudama, jedinstvene gastronomske trenutke, zabavne obiteljske aktivnosti te pristup izuzetnim kulturnim i umjetničkim sadržajima.
Za više informacija posjetite www.priceless.com

Uz dopuštenje. Media val (sve fotografije)