Zavirite u kuću Brada Pita i Jennifer Aniston u kojoj su uživali u prvim sretnim danima

Iako se ne govori mnogo o mogućnosti da Jennifer Aniston i Brad Pitt ponovno postanu par, sada kada su i jedno i drugo ponovno samci, uspjeli smo zaviriti u njihovu prekrasnu kuću u kojoj su provodili svoje prve sretne dane, neposredno nakon vjenčanja.

kuca brad pitt jennifer aniston

Ovaj se njihov prekrasan ljetnikovac, koji su kupili neposredno nakon vjenčanja u 2000. godini, doduše nedavno proda za 13 miliuna dolara, a svojom će ljepotom ova kuća s bazenom zasigurno usrećiti sadašnje vlasnike.

brad pitt jennifer aniston kuca7

Predivna villa Jennifer Aniston i Brada Pita proteže se na preko 1000 kvadrata, a sagrađena je davne 1934. kao jedna od prvih ljetnikovaca specijalno namijenjenog filmskoj zvijezdi Fredricu Marchu, dvostrukom dobitniku Oscara.

Bivši ljetnikovac Jennifer i Brada smješten je na posjedu od preko jednog jutra u mirnom dijelu Beverly Hillsa s izlazom na dvije ulice.

Sam ljetnikovac ima pet spavaćih soba i čak trinaest kupaona u glavnom dijelu te još jednu jednosobnu predivnu gostinjsku kuću.

brad pitt jennifer aniston kuca3

Kuća se sastoji dijelom od prostorija za primanje gostiju koje su izuzetno velike, a samo blagovaonica može primiti i do dvadeset gostiju za stolom za objedovanje.
Moderna kuhinja predviđena je i za objed, a kuća naravno ima i neizostavnu teretane te udobnu sobu za gledanje filmova.

brad pitt jennifer aniston kuca 2

Donji dio kuće otvoren je prema prekrasnom bazenu i raskošno uređenoj terasi.
Okućnica je optočena različitim tropskim biljem, a gusto i bogato vrstom zelenilo zove na duge šetnje, čitanje knjige u vrtu ili vježbanje na otvorenom.

brad pitt jennifer aniston kuca5

Kuća nije uvijek ovako izgledala, a sadašnji modernizirani izgled ova villa uvelike može pripisati ovom slavnom filmskom slavnom paru.
Brad i Jennifer, odmah nakon kupnje, pristupili su opsežnom renoviranju u kojem su, između ostalog, ugradili mramorne podove s grijanjem, a podove ukrasili toplim parketom kojeg su nabavili iz 200 godina starog francuskog dvorca. Također su u vanjskom dijelu kuće izgradili i teniski teren za sportske trenutke, kako Brada i Jennifer tako i zajedničkih prijatelja.

brad pitt jennifer aniston kuca4

Ubrzo nakon njihovog razvoda 2005. godine nekretnina je prodana izvršnom direktoru jednog investicijskog fonda, koji je i sam unio neke novine u ovo raskošno zdanje unesavši svoje ideje u uređenje.

U svakom slučaju ova kuća na popularnom Beverly Hillsu i dan danas oduzima uzdahe, a ova virtualna šetnja donosi i nama dah glamuroznog života velikih i popularnih američkih zvijezda koje rado gledamo na filmskim platnima.

Uz dopuštenje: TopTenRealEstateDeals.com
Fotografije: Tyler Hogan

Facebook Like Button