5 idealnih serija za početak Nove 2020

Ako ste se odlučili odmarati kod kuće, ovo je prava top-lista serija za vas!

Donosimo vam popis serija koje su idealne za odmorko ispod dekice nakon burne novogodišnje noći, a idealne su za sretno uplovljavanje u Novu godinu.

Poirot (Agatha Christie’s Poirot Poirot) – britanska detektivska serija

Najpopularnija detektivska serija svih vremena idealno je štivo za doček Nove godine.
Svaka od 70 epizoda adaptacija je jednog romana ili kratke priče Agathe Christie. Poirot, kojeg glumi legendarni David Suchet, glavni je detektiv u istrazi zločina i idealni partner za zimske dane blagdana!

Cardinal – detektivska serija

serija-cardinal
U glavnoj je ulozi ove genijalne kanadske detektivske serije Billy Campbell (The Killing, Moon Over Miami, Once and Again) koji je nedavno bio u posjetu Zagrebu.

Mračna atmosfera i jeziva radnja podsjećaju na skandinavske noir serije, s fokusom na kompleksnu radnju koja se vrti oko istrage ubojstva i misterioznoga glavnog lika Johna Cardinala za kojeg je Billy Campbell nominiran za prestižnu nagradu Emmy. Uživajte u sve tri sezone dugo u blagdanskim noćima.

Moć (Power) – glamurozna kriminalistička serija

serija-power
Vrhunska kriminalistička drama u produkciji repera 50 Centa vrti se oko novca, seksa, droge i moći. Glavni je lik Ghost kojeg prati status moćnog raspačavača snažne ulične inteligencije.
On vodi popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, no izvana Ghost ima uređen život i obitelj.

Druga polovica šeste sezone kreće odmah nakon Nove godine, stoga je sada idealno vrijeme za gledanje prvih 10 epizoda šeste sezone!

Valkira (Valkyrien) – nordijska triler-serija

serija-valkira
Ova nordijska serija uspješno spaja elemente skandinoira, medicinske serije i trilera. Radnja je vrlo zanimljiva: ispod trga u Oslu, Leif Lien, koji se priprema za sudnji dan, namjestio je sve za doktora Ravna Eikangera koji ondje provodi tajna ilegalna istraživanja i liječi kriminalce i hitne slučajeve koji ne mogu potražiti pomoć u normalnoj bolnici.

Serija ima jednu sezonu – što znači da je idealna za bineganje za jedan dan!

Stranci (Strangers) – britanska kriminalistička serija

serija-strangers
Od producenata serije The Missing dolazi nova serija Strangers koja je pokupila samo riječi hvale i od publike i od kritike. Jedna je od najgledanijih serija koja će vas oduševit glumom, zanimljivom radnjom i šokantnim obratima.

U fokusu priče jest sveučilišni profesor Jonah Mulray (John Simm) čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena poginula u prometnoj nesreći nadomak Hong Konga.

On sjeda u avion za Hong Kong i kreće identificirati tijelo. Sam u potpuno nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Jonah otkrije da nesreća uopće nije ono što se čini.

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)

Facebook Like Button