ACI marina Split

Visoki ekološki standardi, velik kapacitet i bogata dodatna ponuda njeni su glavni aduti.

U jugozapadnom dijelu splitske luke, sjeverno od poluotoka Sustipan smještena je ACI marina Split. Obuhvaća tristotinjak vezova u moru koji su opremljeni priključcima za vodu i struju te raspolaže s još 60 mjesta za smještaj plovila na suhom. Dugačak lukobran u marini, pak, štiti je od naleta južnih vjetrova.

U sklopu marine nalaze se svi potrebni objekti za pristanak – od trgovina prehrambenih namirnica i nautičke opreme, preko servisa, dizala za plovila i crpke za gorivo, do restorana, mjenjačnice, praonice rublja i sanitarnog čvora. Riječ je o marini koja je dostupna iz svih prometnih smjerova, odnosno pristupačna kako s kopna, tako i iz zraka te s mora. Nalazi se u neposrednoj blizini zračne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora, a trajektnim linijama povezana je s većinom hrvatskih luka te nekolicinom iz Europske Unije.

Uplovljavanje u gradsku luku Split olakšano je orijentacijskim točkama katedrale sv. Duje, rtom Sustipan, Marjanom, te svjetionicima i plutačama uz hridi. ACI marina Split s ponosom nosi priznanje Europske plave zastave jer je zadovoljila najstroža ekološka mjerila vezana uz sigurnost te čistoću vode i okoliša. Cijene veza i drugih detalja možete pronaći ovdje.

KORISNE INFORMACIJE

MARINA: ACI SPLIT
LOKACIJA:
43°30,1’ N 16°26,0’ E
KAPACITET: 364 veza za brodove do 60 metara duljine
KONTAKT:  tel.: 021/398-599; e-mail: m.split@aci-club.hr 

Facebook Like Button