Avantura troje vrhunskih kuhara

Gordon Ramsay, Gino D’Acampo i Fred Sirieix – tri velika svjetska kuhara, upustili su se u jedinstvenu avanturu po starom kontinentu u emisiji „Gordonove, Ginove i Fredove putešestvije“ koja počinje s emitiranjem 25. siječnja u 13:00h na kanalu 24Kitchen.

ggf-2

Tijekom turneje kuhari će predstavit kuhinje, a i svoja umijeća, Italije, Francuske i Škotske

Svaka epizoda posvećena je domovini jednog od kuhara u kojoj on mora pripremiti gozbu.
Ova serija počinje u Italiji, gdje se Gordon i Fred udružuju kako bi pomogli Ginu u pripremi raskošne gozbe za jedinstveno vjenčanje na plaži.
Gino će ih provesti kroz svoj rodni grad Napulj i pokazati što je zapravo napolitanska kuhinja.

ggf-3

U Francuskoj ovaj trojac pomaže u organizaciji prvog festivala kamenica, pokušavajući saznati koje su kamenice najbolje na svijetu.

U škotskoj dionici ovog putovanja sudjelovat će u brdskoj zabavi i igrama. Pripremat će gozbu za klan Ramsey, a Gordon će zahtijevati da daju sve od sebe jer je ovo iznimna prilika da ga prime u klan.

ggf-1

Uz prekrasne lokacije i raznovrsne kuhinje, gledatelji će moći pratiti putovanje trojice kulinarskih majstora u jednom malom kombiju koji će možda nekada ipak biti previše tijesan za ovakve veličine.

Dinamičan odnos upotpunit će ekstremnim avanturama u koje će se upuštati u potrazi za najboljim sastojcima s nevjerojatnih lokacija.

ggf-4

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button