Bluesun Hotel Kaj

Dočekajte Novu Godinu uz delicije Zagorja u zimskom ambijentu Marije Bistrice.

Ukoliko novogodišnju noć želite dočekati uz kombinaciju zimskog ambijenta Hrvatskog zagorja, tradicionalnih jela i opuštajućeg wellnessa, onda je Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici pravo mjesto za vas.

Za doček 2013. hotel je pripremio vrhunsku razonodu za koju će biti zaduženi vrhunski kuhari i bend Showtime. Bluesun hotel Kaj je pripremio program koji se oslanja na tradicionalnu gastronomiju Zagorja. Goste će dočekati nekoliko sljedova lokalnih specijaliteta, od kojih su neki pripravljeni po receptima iz daleke prošlosti kraja.

Hranu će pripremati jedan od najboljih hrvatskih kuhara Tomislav Kožić koji je jedan od najboljih hrvatskih i zagorskih kuhara. Jedno od iznenađenja hotela, koji nosi četiri zvjezdice, je i vinoteka koja nudi više od 200 etiketa najboljih domaćih i svjetskih vina.

„Bluesun hotel Kaj je pripremio novogodišnju ponudu za ljude koji vole uživati u opuštenijem ambijentu uz vrhunsku hranu, vina i glazbu. Hotel je smješten u romantičnom okruženju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim i sigurni smo kako će doček Nove godine svima ostati u jako lijepom sjećanju“, rekla je Ivanna Sraga, direktorica Bluesun hotela Kaj.

Bluesun hotel Kaj nalazi se lokaciji s koje seže pogled na brežuljke Zagorja i impresivnu crkvu Blažene Djevice Marije. Cijena dočeka Nove godine kreće se već od 490 kuna po osobi, a više informacija može se pronaći na Facebook profilu www.facebook.com/HotelKaj ili web stranici www.hotelkaj.hr.

Uz dopuštenje Bluesun Hotel Kaj (sve fotografije)