Chefovi Bogdan i Zirojević gostuju na Aminess Wine & Gourmet Nights

Ne propustite sjajnu večeru na otoku Korčuli uz chfove Matiju Bogdana i Hrvoja Zirojevića u 7 Seas Restaurant & Bar omiljenom mjestu dobrih gurmaniskih užitaka ovog ljeta.

Aminess Wine & Gourmet Nights nastavlja uveseljavati gurmane, već šestu sezonu zaredom, s finim zalogajima i još boljim vinima

Otok Korčula ugostit će ovogidišnje izdanje Aminess Wine & Gourmet Nightsa po prvi puta u 7 Seas Restaurant & Baru, u subotu, 22. srpnja 2023. od 19:30h.

Za visoku razinu enogastronomskog iskustva na Korčuli pobrinut će se chefovi Matija Bogdan i Hrvoje Zirojević te vinarije Bura-Mrgudić i Merga Victa.

Aminess Korčula Heritage Hotel

7 Seas Restaurant & Bar na otoku Korčuli prepoznat je među lokalnim stanovništvom po konceptu visoke gastronomije naziva 7 Seas. Ovaj koncept označava upotrebu kvalitetnih lokalnih sastojaka i namirnica pri kreiranju jela, vrhunsku razinu usluge te sofisticirane kulinarske tehnike.

Gosti restorana 7 Seas imat će priliku uživati u kreativnim jelima chefova Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića, popraćenima vrhunskim buteljama iz vinarija Bura-Mrgudić i Merga Victa.

Jelovnik Aminess Wine & Gourmet Nightsa na Korčuli sastoji se od pet sljedova

Kao predjelo, bit će servirana hobotnica u savuru, a potom tartar od filea dalmatinske govedine s kremom od korčulanskog začinskog bilja.
Za glavno jelo chefovi Bogdan i Zirojević pripremaju raviole punjene telećim jezikom te jadransku tunu uz velouté od graška, mrkve, korabice i mente. Kao desert na kraju sjajne večere goste će obradovati namelaka od ružmarina, badema i limete.

Ova impresivna večera u 7 Seas Restaurant & Baru posebna je po tome jer chefovi u pripremi jela veliku pažnju pridaju lokalnim namirnicama, poštujući pritom jednostavnu otočku kuhinju baziranu na tradicionalnim okusima koji se vješto kombiniraju sa suvremenim načinima pripreme.

Namelaka od ružmarina badema i limete

Mjesto na Aminess Wine & Gourmet Nightsu na Korčuli moguće je rezervirati na broj telefona +385 52 858 600 i to po cijeni od 80 eura za jednu osobu.

Iduća prilika za uživanje u sjajnim jelima chefova Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića bit će već 26. kolovoza i 15. rujna, kada im u goste stižu vinarije Bačić i Skaramuča te Nerica i Antuno.

Uz dopuštenje: 404.agency

Facebook Like Button