Do pomlađene kože, sjajne i kvalitetne kose bezbolno u jednom zahvatu

U svijetu estetske medicine i kirurgije svakim danom dolazi do ekspanzije najnovijih metoda i različitih zahvata koje pomiču granice ljudskih godina. Do osvježenog lica s napetim obrazima bez znakova umora i bora sada je naprosto moguće doći uz užitak, brzo i bezbolno. No ono što je najzanimljivije najnovijom metodom injektiranja može se raditi i lipoliza tretmana na tijelu i vlasištu. Naime, ovaj vrlo moderni alat takozvani „pištolj“ za pomlađivanje pomaže u rješavanju mnogih problema na tijelu, a ono što je najzanimljivije je to da svi oni koji žele imati gušću, jaču i sjajniju kosu također to mogu postići odlaskom na najnoviji tretman super inovativnim „pištoljem“.

Svjetski hit U225 injektor

Ono što je momentalno u svijetu potpuni hit jest i U225 injektor, tehnološki napredna mezoterapija koja ispunjava sve želje.

Ovaj inektor teži ispod 400 grama, kompaktan je i znalačkim rukama liječnika postaje alat koji dovodi do savršenih rezultata i to ne samo na licu već i vratu, rukama, i ostalim dijelovima tijela koje netko ima želju poboljšati u estetskom smislu.

Iznimno je inovativno da se upotrebom ovog injektora sada može doći i do čvršće kose, boljeg rasta i nahranjenosti tjemena koje nakon injektiranja proizvodi kvalitetniju i gušću kosu.

U225 je jedini injektor koji djeluje automatski radeći na elektro-pneumatski pogon

Pacijent može birati između pojedinih injekcija i proizvoda u skladu sa željenim učincima. Ovisno da li se rješava vlasište, pdočnjaci, usnice, vrat, obješena koža ruku i nadlanica injektor u različitim intervalima vrlo precizno ubrizgava i do 300 vrlo nježnih uboda u minuti te tako vrlo brzo dovodi do kraja cijelog zahvata koji je potpuno bezbolan.

Upravo zbog cijele konstrukcije ovog najnovijeg uređaja i njegovog specifičnog rada ozljede su gotovo nepostojeće, a upravo zbog brzog rada aparat ne prenosi neugodne vibracije koje inače i dovode do bolnih i neugodnih momenata pri zahvatima različitim medicinskim i kozmetičkim aparatima.

U udobnosti poliklinike estetskog kirurga doc. dr.sc. Veir Zorana ovom najnovijom metodom oduševili su se mnogi pacijenti od osoba koje se vole uljepšavati i pomlađivati do ljudi koji su željeli imati zahvate koji će im pomoći nakon određenih neželjenih nesreća koje su dovele do vidljivih oštećenja na koži.

Ovaj injektor pogodan je i za medicinsku i za estetsku mezoterapiju bez ikakvih ograničenja.

Za sve informacije i detalje obratite se na slijedeće kontakte:
veir.zoran@gmail.com

Facebook Like Button