Tretmani koji se traže: Što je to lipofiling a što je liposkulptura

Docent doktor Zoran Veir govori estetskim tretmana koji donose dobrobiti, ali i ljepotu.

Danas živimo načinom života u kojem je ljepota tijela postala poput njegove higijene. Pomlađivanje i različiti tretmani tijela i lica sve su više traženi, kako zbog ljepote tako i zbog uklanjanja različitih nedostataka.

S obzirom na dostupnost različitih zahvata i tretmana sve je veći interes oko brige za naš izgled, a razne plastične, kako je popularno nazivamo, operacije više nisu nužno rješenje.

Lipofiling je pomlađivanje kože a liposkulptura pomlađivanje vlastitim masnim stanicama
Kakav je to tretman?

Korištenje vlastitog masnog tkiva umjesto filera za popunjavanje bora, opuštenih obraza i jagodica, te nazolabijalnih bora.
Masno tkivo obično se uzima sa trbuha, stražnjice, bedara, koljena, unutarnje strane nadlaktice ili natkoljenice ili bilo kojeg dijela tijela sa kojim niste zadovoljni.
Posebnom tehnikom tkivo se obrađuje, a mikrokanilama se ubacuje tamo gdje je u nedostatku, na željeno mjesto.

Rezultati su odlični i trajni, a postotak masnog tkiva koje preživi transfer iznosi oko 70% – 80%.

dr-zoran-veir

Što mogu očekivati od ovog tretmana?

Vraćanje punoće obrazima, popunjavanje bora i vraćanja svježine lica, a istovremeno uklanjanje masnoće sa dijelova tijela kojima niste zadovoljni.

Tretman nije posebno bolan niti neugodan, te se vrlo brzo možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.
Taj isti efekat može se postići korištenjem dermalnih filera, međutim, količina vlastite masti ( 10-20 ml ) koja se koristi u tretmanu, znatno je povoljnija od cijene filera. Cijena tretmana lipofilinga na hrvatskom tržištu kreće se od cca. 3.000 do cca.6.000 Kuna.

EPILACIJA LASEROM

Epilacija laserom je medicinski najsavršenija, najjednostavnija, najefikasnija, najmanje bolna, najjeftinija i najtrajnija metoda danas dostupna u svijetu!

Facebook Like Button