Hrvatska Copacabana vas zove!

Raj na zemlji kažu turisti, ali i domaći Dubrovčani kada dođu na jednu od najpopularnijih dubrovačkih plaža, “Copacabana Beach”!

Lokacija je poznata, a vrijeme?

“Time is now”, ovogodišnji je slogan koji na Copacabanu poziva prije svega, mlade i urbane ljude, željne dobre zabave, kvalitetnog vina i hrane…. i naravno sve one koji se tako osjećaju.

Glumac Lujo Kunčević i pjevač Vlaho Arbulić ondje su proveli kratki odmor a i ujedno snimili kampanju za ovu prestižnu dubrovačku plažu.

Cop-2

Uz njih su bili hrvatski i srpski top modeli Ivana Bataković, Ksenija Bujišić, te dizajnerica Tijana Krstić.

Jedinstveni doživljaj i zapanjujuće ljepote Dubrovnika, pod vodstvom Copacabana tima i ove će godine ostaviti bez daha goste iz cijelog svijeta.

Čeka ih obilazak dubrovačkih zidina, jacuzzi te luksuzna vina i šampanjci, a stari grad moći će upoznati i iz podvodne perspektive – zaronom u morsko plavetnilo i okidanjem nezaboravnih “selfija” GO PRO kamerom.

Cop-5

Kada se umore od morskih avantura, mogu se vratiti pješčanoj idili na Lapadu, gdje mogu uživati u pogledu na umjetničke instalacije.

- Fokus je ove sezone na pokušaju da ljudima omogućimo da izdvoje trenutak za sebe i prepuste se dobroj atmosferi plaže Copacabana – zaključio je prokurist plaže Tin Sentić. Sve informacije o novoj kampanji, kao i program sezone, možete naći na Instagram profilu @copacabanadubrovnik. I ne zaboravite… “Time is Now”.

Facebook Like Button