Hrvoje Kečkeš jedan od najzaposlenijih glumaca u Hravstkoj

Hrvoje Kečkeš glumac koji je zabilježio niz fantastičnih uloga oduševljava svojom glumom i nastupom kako u kazalištu tako i na televizijskim ekranima. Uvijek vedar, nasmijan, baš kao i u svojim ulogama, u ovom intervjuu govori nam o svojim novim projektima i otkriva, da osim što je svestrani glumac, odnedavno djeluje i u glazbenim vodama.

W: Jedan ste od najzaposlenijih glumaca u Hrvatskoj. Dogodi li vam se da postanete umorni ili zasićeni od posla kojeg radite?
Volim posao koji radim i nema dana kada bih se s nekim zamijenio za posao. Zapravo je najveća stvar u organizaciji, a moram priznati kako s godinama postajem sve organiziraniji. U zadnje vrijeme sam shvatio kako mi ljetna pauza u trajanju od dva mjeseca predstavlja problem, a ne zadovoljstvo jer mi fale probe i gluma.

W: Kako izgleda jedan vaš radni dan? Uspijete li odvojiti vrijeme za sebe?
Kao i kod svakog kazališnog glumca sve se vrti oko proba. Obično su one ujutro, a predstave navečer. Svi ostali poslovi, slobodno vrijeme i ostale aktivnosti upadaju u taj prostor tako da moram biti dosta i organiziran.

Hrvoje Kečkeš

W: U kojim najnovijim projektima vas imamo prilike gledati na kazališnim daskama?
U principu okosnica svega trenutno je pripremanje dvije skore premijere: jedna koju radim sa svojim kazališnim bendom Chishche Lishche “(B)luzeri narodnjaci” koja je predviđena za 28. studenog te premijera predstave sa svojim matičnim kazalištem “Maratonci trče počasni krug” koja je 22. prosinca. Osim stalnih projekata u kazalištu, nedavno sam postao zaštitno lice kampanje Optima Telekoma što me izuzetno veseli.

W: Koliko je teško u recesijsko vrijeme zadržati kazališnu publiku?
Moram priznati da se u doba recesije znatno osjetio pad posjeta publike u kazališta, ali svakom dobrom hit predstavom publika se ponovno vraća u gledališta. Što se tiče predstava koje odigraju tek nekoliko puta, moram s ponosom kazati kako u Kerempuhu dugo vremena nismo imali takav slučaj. Lagao bih kad bi rekao da mi kao njihovom članu ansambla to ne laska. Svako kazalište funkcionira i radi predstave na svoj specifičan način. Mi stvaramo smijeh i humor, a ljudi to ipak najviše vole. Neki manji uspjeh predstave nije nimalo lako za prihvatiti, ali ne smatram ga krajem svijeta. Treba probati inače ne možeš znati što publika voli.

W: Osim što ste svestrani glumac, a tome smo svjedočili kroz razne vaše glumačke projekte, također djelujete i na glazbenom planu. O kakvim je projektima riječ?
Radi se o kazališnom bendu Chishche Lishche s kojim smo već nekoliko puta nastupili u zagrebačkim klubovima. Voljeli bi kad bismo imali više vremena pa da sviramo i više, ali svako slobodno vrijeme iskoristimo kako bi nastupili. Trenutno pripremamo satirični kabare „(B)luzeri i narodnjaci“ u kojoj planiramo svirati poznate narodnjake s društveno-odgovornim tekstom.

Uz dopuštenje: Grizli komunikacije

Facebook Like Button