Jack Savoretti u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila koncertom otvara vrata ljeta

U Šibeniku i ova 2022. ljetna sezona počinje spektakularnim koncertima, ovog puta premijernim nastupom Jacka Savorettija
Još svega sto ulaznica dostupno za koncert Jacka Savorettija na Tvrđavi sv. Mihovila.

Jack Savoretti, punim imenom Giovanni Edgar Charles Galletto-Savoretti, prvi će put nastupiti u Hrvatskoj i to na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila 30. srpnja 2022., a u prodaji je posljednjih 100 ulaznica, stoga ako već niste, svakako osigurajte svoju!

Jack Savoretti sibenik 2022

Savoretti u Šibenik stiže u sklopu svoje europske turneje na kojoj će predstaviti i potpuno nove pjesme s posebnog proširenog izdanja hvaljenog albuma Europiana – Europiana Encore koji izlazi 20. svibnja.

Kao najavu izdanja Savoretti je objavio singl You Don’t Have To Say You Love Me/ Io Che Non Vivo Senza Te (Medley) te izjavio: „Kao što vi ne želite da noć završi, ja ne želim da završi Europiana putovanje… Ovaj album je njegov nastavak”.

Savorettijeva glazba našla je mjesto u poznatim TV serijama Grey’s Anatomy, Sons of Anarchy i One Tree Hill, a izvedbama pjesama Catapult i Only You uživo u emisiji Grahama Nortona postao je prepoznatljiv svjetskom auditoriju. Nastupajući na najvećim i najljepšim svjetskim pozornicama poput Wembleyja i Teatro la Fenice, nema sumnje kako će jedinstveni Savoretti oduševiti i publiku u Šibeniku.

Tvrdava sv Mihovila 2022 Sibenik koncert

Organizatori, Tvrđava kulture Šibenik i zagrebački Yammat FM, pozivaju sve koji još uvijek nemaju svoju ulaznicu da se požure i osiguraju svoje mjesto!

Svoj premijerni nastup u Hrvatskoj Savoretti je trebao održati prošle godine, no zbog neizvjesne situacije s koronavirusom koncert je odgođen za ovu godinu.
Britanski kantautor na tvrđavu će tako doći godinu dana nakon planiranog prvog datuma koncerta, a kupljene ulaznice ostale su važeće za novi datum održavanja koncerta.

Ulaznicu za koncert Yammat loves Jack Savoretti mogu nabaviti u sustavu Eventim, na blagajni Tvrđave sv. Mihovila i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen gdje za članove Kuba prijatelja šibenskih tvrđava s važećom članskom iskaznicom vrijedi popust od deset posto.

Facebook Like Button