Najpularaniji hotel u New Yorku Sixty Soho

Moderan, udoban i prepun plišanog namještaja hotel je Sixty Soho u New Yorku koji će vas oduševiti ako tražite dobar smještaj prilikom posjeta gradu koji zaista nikada ne spava. Ovaj manji hotel postao je odredište za brojne posjetitelje New Yorka, konkretno u SoHou, koje je u istovremeno boemsko, sofisticirano i inspirativno.

sixty-1

Sixty Soho odražava svoje okruženje kroz elegantni i stilski interijer, zadržavajući status jedinstvenog i neusporedivog hotela koji je smješten u jednoj od najživopisnijih četvrti New Yorka.

Boravak u velikom i užurbanom gradu, Sixty će svojima gostima pružiti opuštanje u bogato ukrašenim sobama, apartmanima, bajnom potkrovlju i zapanjujuće opušajućem prostoru.

sixty-3

Renovirala ga je genijalna londonska dizajnerica Tara Bernerd, i uspjela od tipičnog hotelskog interijera stvoriti življe okruženje nego ikad prije. 97 soba i nekoliko apartmana karakteristični za gradski centar – u njima se spajaju obilježja luksuznog i butik hotela s kupaonicama koje uspijevaju biti dekadentne, bogato obložene mramorom a istovremeno uspijevaju biti idealistički mladenačke.

sixty

Restoran s dva lica

Sessanta Ristorante, nudi pravu gozbu talijanske kuhinje, svježih morskih plodova, ručno rađenih tjestenina i sezonskih salata koje moderno interpretira glavni kuhar Adam Leonti.

Po ljeti se u ovom restoranu prezentiraju bogate kulinarske tradicije juga Italije dok se po zimi fokus seli na kuhinju sjeverne Italije. Osim restorana posjetitelji mogu uživati u savršenim vrhunskim koktelima u Gordon baru u kojem možete kušati nešto iz velike kolekcije alkoholnih pića.

Specijalno za goste i članove tijekom ljeta otvorena je terasa A60 Rooftop na krovu na kojoj možete uživati u panoramskom pogledu na nebodere New Yorka.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button