Život je lijep u srcu vječnog grada Rima

U šetnji Rimom diveći se ljepoti i arhitekturi ovog drevnog grada nezaobilazni su neki od njegovih najljepših dijelova. U vječnom gradu, kako ga nazivaju obožavatelji, čarobno se prošetati u suton baroknim dijelom Rima, hodajući po Španjolskim stepenicama do Piazza di Spagne, te nastaviti sve do Trevi fontane i Piazza Navone. Za potpuni doživljaj Rima odlazak do raskošnog Pantheona i bajkovitog Vatikana neizostavan je dio obilaska koji ostaje u sijećanju.

rim

Posjet svakom gradu zahtjeva i udoban smještaj koji može pružiti nastavak sreće i osjećaja da smo dio tog grada, njegovog daha, njegovog života.

Palača Fendi pozdravlja svoje posjetitelje sofisticiranom elegancijom ove kraljevske rezidencije koja pripada obitelji Ludovisi. Palača nudi sedam eksluzivnih apartmana koji su idealni za dane u Rimu koji su ispunjeni upijanjem umjetnosti, raskošnim gurmanskim talijanskim specijalitetima i vjerojatno bogatom kupovinom.

rim-21

Ako ste gost dva ili više dana, osim božanstvenog doručka moći ćete iskoristiti i udoban prijevoz do aerodroma, ali ćete moći dobiti i usluga koja uključuje prilagođen obilazak vrhusnkih Fendi dućana. La vita è bella premisa je koja u Rimu poprima apsolutno značenje :)

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button