Kava za poželjeti u Ralph’s Coffee & Baru

Napokon je otvoren dugo očekivani coffee bar američkog kreatora Ralph Laurena u Londonu koji je obožavani kreator i Prve dame Melanije Trump. Uređenje dovedeno do preciznog savršenstva, čemu je u svojim kreacijama sklon i ovaj svjetski kreator, coffee bar je strateški otvoren u samom susjedstvu novog vrhunskog dućana Polo Ralph Lauren u Regent Streetu. Inspiriran toplim i sofisticiranim stilom “The Polo Bara” u New York Cityju, na popularnom Manhattanu, velikim uspjehom “Ralph’s Coffee” stvara novi koncept i za grad poput Londona, “Ralph’s Coffee & Bar” dodaje novu razinu poznate gostoljubivosti poput one u Parizu i Chicagu.

bar

Odajući počast konjičkom sportu, odnosno stilu života koji je dugo sinonim za Polo Ralph Laurena u ugodnoj i toploj klupskoj atmosferi Ralph’s Coffee & Bar krase mekani kožni naslonjači i sjedala, mesingani detalji, elegantna tamna drvena oplata i zelena biljarska čoja kojom su obloženi zidovi na kojima se možete diviti bogatoj kolekciji umjetnina posvećenih jahanju. Prostor pruža dvadesetčetvrti sjedeća mjesta i privlači goste koji žele boraviti u intimnoj oazu u samom srcu Mayfaira.

bar-1

Ralph’s Coffee & Bar nudi iznimno probran izbor kava i klasičnih koktela s laganim zalogajima, a stvorena je ugodna mješavina Ralph Laurenovog američkog stila s europskim smislom za kvalitetu i tradiciju. Na listi koktela nalaze se mnogobrojni klasici kao što su “Old Fashioned” i “Ridgway Margarita”, uz dodatak koktela koji su osmišljeni posebno za ovu lokaciju u Londonu, a sve kako bi se sljubili s barskim zalogajima, prženim maslinama ili mješavinom oraščića. Kava je sastavljena od najboljih svjetskih zrna poznatih sorti i posebno je pržena za coffee bar Ralph Laurena, koristeći isključivo organska zrna koje proizvodi La Colombe.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially