Koločep na listi rajskih otoka

Može li išta biti bolje od opuštanja na udaljenom otoku? Plavo nebo, more i savršeno bijeli pijesak naprosto vas zovu i vode daleko od monotone svakodnevice i brojnih uredskih obaveza.

koločep9

Hrvatski Koločep otok je koji pripada Elafitskim otocima, a ujedno i najjužniji hrvatski naseljeni otok. Nalazi se na listi rajskih otoka i mogao bi postati tema za promišljanje vašeg ovogodišnjeg savršenog godišnjeg odmora.

koločep5

U sastavu zasigurno jednog od idiličnih otočnih oaza za savršen odmor svakako je dalmatinski šarmantan hrvatski otok Koločep.

Otok Koločep, Hrvatska

Prekriven borovima i rogačem te okružen kristalno čistim morem, Koločep je najmanji i najmirniji od tri Elafitska otoka. Na otoku su smještena dva neodoljiva sela koja se nalaze u malim uvalama, u kojima živi samo 163 stanovnika i nema automobila. Uljuljajte se u pomalo idiličan način života koji ovaj otok nudi i vrijeme provedite u šetnjama maslenicima i razgledavanju predivne povijesti koja ovdje još živi kroz predromaničke crkve i kamene kućice nasmijanih cvjetnih prozorčića..

Koločep

Facebook Like Button