Korta Katarina i Villa Katarina jedinstveni spoj ljepote

Jedinstveni spoj vina, gastronomije i ljepote Jadrana na jugu Dalmacije.

villa-katarina-vina-06

Uživanje na terasi uz lagani šum valova, miris borovine i beskrajan pogled na Jadransko more naša je ideja idilične ljetne večeri.

Dodamo li tomu i luksuzni ambijent, mnoštvo sadržaja za opuštanje, vrhunska vina i jedinstvenu gastronomsku ponudu, dolazimo do Ville Katarine, ekskluzivnog hotela koji se elegantnim kamenim pročeljima ponosno uzdiže iznad plaže u Orebiću na prekrasnom poluotoku Pelješcu.

villa-katarina-vina-05

Cijeli interijer Ville Katarine je ekskluzivan i promišljen, a svaki kutak ima svoju jedinstvenu priču. Hotelski sadržaji su bogati, pa gosti mogu uživati u popularnom infinity bazenu i masažnom bazenu s vodopadom, finskoj i turskoj kupelji uz koje je smješten unutarnji masažni bazen, fitness centru i knjižnici.

villa-katarina-vina-04

U promišljanju interijera i usluga domaćini su težili kreiranju ugodne atmosfere u kojoj će se svaki gost osjećati kao u svom luksuznom domu.

villa-katarina-vina-03

Ipak, ono zbog čega je Villa Katarina uistinu posebna je strast i ljubav prema vinima koja izvire iz gotovo svakog djelića hotela.

Villa Katarina je svojevrsni vinski hotel čija je gastronomska ponudu usko vezana i inspirirana Korta Katarina vinima.

villa-katarina-vina-02

Za smišljanje i kreiranje jedinstvenih specijaliteta zadužen je chef Ante Valenteković, Zagrepčanin koji inspiraciju pronalazi u prirodi i čija se filozofija gastronomije temelji na predstavljaju izvornih namirnica kombiniranjem klasičnih i modernih tehnika.

villa-katarina-vina-01

Uz dopuštenje: Light komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button