Krema za područje oko očiju koje se ne prestaju smiješiti

Retinol je dokazani sveti gral u borbi protiv bora. Ali retinol može i nadražiti; osobito osjetljivo područje oko očiju.
A što kad biste ipak mogli, bez ikakve nelagode, na području oko očiju iskoristiti ovaj zlatni standard sastojaka protiv pojave znakova starenja na koži?

Naše oči pričaju priču o našim životima; one su ogledalo duše i izražavaju tko smo i emocije koje osjećamo.

Ipak, oči nam često mogu izgledati umorno. I što se više smiješimo, to se više bora pojavljuje na površini kože, zbog čega djelujemo još iscrpljenije i, u konačnici, starije.

bio-skfc-q

Nova krema s retinolom za područje oko očiju

Pokrenut pionirskom tehnologijom bioznanosti, Biotherm pruža rješenje predstavljanjem revolucionarne kreme za područje oko očiju Blue Pro-Retinol. U njoj je Biothermov jedinstveni regenerirajući sastojak Life Plankton kombiniran s Pro-Retinolom – posebnim oblikom retinola koji je savršeno prilagođen nježnom području oko očiju.

Nova Biotherm krema Blue Pro-Retinol, za područje oko očiju koju su odobrili dermatolozi, pruža maksimalnu učinkovitost i sigurnost s formulom izrađenom po mjeri za kožu oko očiju. Nježna, ali iznimno moćna i ispitana za djelovanje ispod šminke.

Krema Blue Pro-Retinol pruža učinkovit tretman protiv pojave znakova starenja na koži koji je primjeren za oči i koji su odobrili oftalmolozi. Formula također poštuje “Plave obveze” brenda Biotherm te je veganska, 99% biorazgradiva i 95% prirodnog podrijetla.

Nova era za bioznanost brenda Biotherm počinje s kremom za područje oko očiju Blue Pro-Retinol: otkrićem koje pruža čvrstoću području oko očiju od prvih minuta , smanjuje podočnjake već prvi tjedan, a nakon mjesec dana smanjuje bore oko očiju kod 95% žena.

bio-skfc-2

Sada se možete nastaviti smijati zahvaljujući snazi bioznanosti.

Koža oko očiju je osjetljiva. Dva je do pet puta tanja od kože na ostalim dijelovima tijela. Budući da dnevno trepnemo do 10.000 puta, pri čemu je angažirano određenih 14 mišića, koža oko očiju gotovo je neprekidno u pokretu. S vremenom se kvaliteta arhitekture kože pogoršava zbog kumulativnih učinaka kronološkog starenja i čimbenika okoliša, od kojih je najštetnije sunce.

Između 20. i 30. godine života doživljavamo privremene znakove poput dehidracije, umora, podočnjaka i otečenosti ispod očiju.

Oko 40. godine života koža vjeđa već je malo otečena zbog ponavljajućih pokreta kružnog mišića vjeđe. Male izražajne bore također se pojavljuju u kutovima očiju.

U 50-im se godinama donji kapak mijenja jer se formira višak kože koji se spaja sa skupinom masnih stanica i uzrokuje otečenost ispod očiju.

Oko 60. godine života bore se produbljuju, gornji kapci postaju još teži, a završetak obrva opada, gotovo zatvarajući oči. Udubljene sljepoočnice uz donje kapke i otečenost mogu odavati dojam izrazitog umora, a spuštanje mekog tkiva s vrha jagodičnih kostiju naglašava podočnjake.

Uz dopuštenje: L’ORÉAL ADRIA (sve fotografije)

Facebook Like Button